Ik ben Robin!

Mijn naam is Robin en ik ben op 22 december 1995 op de wereld gezet, dankzij mijn lieve ouders. Op 9 januari 2002 kwam er een broertje bij, Malik. Sem en Kaj zijn onze lieve honden. Helaas zie ik hen niet meer vaak omdat ik op kamers woon in Breda waar ik studeer. Ik ben op kamers gegaan omdat het per dag 4 uur reizen was en ik wilde het erg graag om zelfstandiger te worden.

Ik heb 5 jaar vwo gedaan en daarna mocht ik naar 5 havo. In 2013 heb ik dan ook mijn havo-diploma gehaald. Nu studeer ik Vrijetijdsmanagement aan de NHTV met als specialisatie: International Event Management. In het derde jaar van de studie heb ik stage gelopen in Zuid-Afrika, Port-Elizabeth. Momenteel zit ik in mij vierde studie jaar en volg ik de minor Storytelling & Consumer Experiences. Wil je meer weten over mijn praktijk ervaring kijk dan even bij mijn online portfolio.

Als je nog vragen hebt, stel ze maar! Via contact kun je contact met mij opnemen. Als je ergens spellingfouten tegenkomt hou je niet in en meld het. Daarbij zijn tips altijd welkom!