Ik ben Robin!

Mijn naam is Robin en ik ben op 22 december 1995 op de wereld gezet, dankzij mijn lieve ouders. Op 9 januari 2002 kwam er een broertje bij, Malik. Sem en Kaj zijn onze lieve honden. Helaas zie ik hen niet meer vaak omdat ik in Breda woon. Ik ben afgestudeerd maar woon nog in een gezellig studentenhuis. Momenteel ben ik op zoek naar een baan en aan het kijken voor een eigen studio/appartement.

Ik heb 5 jaar vwo gedaan en daarna mocht ik naar 5 havo. In 2013 heb ik dan ook mijn havo-diploma gehaald. Van 2013 tot 2017 heb ik Vrijetijdsmanagement gestudeerd aan de NHTV in breda met als specialisatie: International Event Management. In jaar 4 heb ik de minor: Storytelling & Consumer Experiences gevolgd. Na het afstuderen heb ik een halfjaar werkervaring opgedaan bij het Rode Kruis in het 3FM Serious Request team. Wil je meer weten over mijn praktijk ervaring kijk dan even bij mijn online portfolio.

Als hobby hou ik deze blog bij. Hiernaast heb ik een abonnement bij Pathé en ben ik dus minimaal 3 keer per maand in de bioscoop te vinden. Ook volg ik veel series. Verder vind ik het leuk om foto’s te maken. Ik kan dan ook uren bezig zijn met Photoshop en Adobe Lightroom zonder dat ik doorheb dat er zoveel tijd verstrijkt.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Via contact kun je contact met mij opnemen. Tips en feedback zijn altijd welkom!