Behulpzaam   |   Betrouwbaar   |   Oplossingsgericht   |   Persoonlijke ontwikkeling   |   Structuurjunkie


Image

Mijn naam is Robin van Tilborg, op 22 december 1995 ben ik op deze mooie aardbol gekomen. Ik ben opgegroeid in een dorpje in de geweldige provincie Zeeland. Door vrienden word ik vaak Robster genoemd. Een combi van Robin en Lobster (kreeft = rood, je snapt 'm ;))

Mijn enthousiasme gaat omhoog als ik structuur kan aanbrengen, ik bezig ben met persoonlijke ontwikkeling en andere kan helpen hun dromen en doelen waar te maken.

De reden dat ik Virtual Assistant ben is om dat ik een Multipotentialist ben. Wikipedia zegt hier het volgende over:

De multipotentialist is een persoon die meerdere interessegebieden heeft, er is geen sprake van een echte passie voor één gebied. Op werkgebied is hij of zij een typische generalist en mede daarom is hij of zij in staat om op meerdere vakgebieden succesvol te zijn. De multipotentialist;

  • ontdekt graag nieuwe dingen;
  • heeft veel (vernieuwende) ideeën en is nieuwsgierig van aard.
  • Hij of zij ontwikkelt graag nieuwe vaardigheden en pakt zaken snel op. Het probleemoplossend vermogen van de multipotentialist is groot te noemen mede door zijn of haar hoge creativiteit.