2 dagen Den Haag!

ItsRobinPersoonlijk4 Comments

Voor mijn moeders verjaardag en moederdag ben ik met mijn moeder twee dagen naar Den Haag geweest. Lees hier hoe het is geweest!

Woensdag gingen we al vroeg op weg. Papa werkt in Den Haag dus we konden met hem meerijden. We bleven maar één nachtje dus alles past in één koffer (ook maar net).
IMG_2775
Iets over 9 liepen we de Primark in. Ze hadden weer hele leuke pyjama’s! Ik heb er geen gekocht omdat ik er al genoeg heb. Wel heb ik wat andere spullen gekocht zoals de hoed. Er komt nog een shoplog aan met wat ik allemaal heb gekocht!
IMG_2777IMG_2782
’s Middags lunchten we bij papa op het werk en bij de HEMA kregen we 2 bonnetjes om gratis koffie- of thee te halen!
IMG_2780IMG_2783
We checkte rond 5 uur in (het kon vanaf 3) in het Babylon Hotel. Het ligt naast het station dus en het is ongeveer 5 minuten lopen naar het centrum. Met de tram ben je in 10 minuten in Scheveningen.
IMG_2785IMG_2786 IMG_2797IMG_2798
Een paar jaar geleden heb ik een oranje Pluim gewonnen en Pluimen hebben geen datum waarop het vervalt. Erg handig vind ik. Ik gebruikte mijn Pluim dus voor een overnachting. Het enige wat we moesten betalen was de toeristenbelasting. De kamer was netjes. Het behang liet wat los van de muur maar het bed lag echt heerlijk! Het personeel was ook heel vriendelijk.
IMG_2788IMG_2789 IMG_2790IMG_2791
’s Avonds gingen we eten bij Café Restaurant Luden. Ik heb heerlijke slibtongetjes op mét twisters (liefde!). Mama had surf en turf. Het was lekker en niet erg duur.
IMG_2796IMG_2792
Op de kamer lag een blaadje met erop dat je niet mag roken én dus ook geen softdrugs mag gebruiken. Ik vond het erg grappig dat het softdrugs plaatje erbij stond. Terug van het avond eten namen we een lekker warm bad. Vervolgens doken we in bed om tv te kijken.
IMG_2802IMG_2803
Donderdag shopte we nog wat verder en ’s middags aten we weer op papa’s werk. Ze hadden een apparaat om je schoenen mee schoon te poetsen. Die moesten we natuurlijk even testen!
IMG_2804IMG_2807
Na het middageten gingen we nog even de stad in maar ondertussen waren we wel klaar met shoppen dus zijn we nog een rondje gaan lopen! Om half 5 reden we weer naar huis.
Zoals al gezegd komt er nog een shoplog aan! Ik vind Den Haag een fijne stad om te shoppen omdat alle winkels er zitten die ik leuk vind. Costes, The Sting, H&M, Primark en de New Yorker.

In welke winkel(s) shop jij het liefst?

Lots of love,
Robin

4 Comments on “2 dagen Den Haag!”

  1. Dat waren prachtige dagen ,zo lekker met mama op pad ,zijn pareltjes in het leven voor later . Nu kalm aan naar je grote avontuur toe leven ,je stage in Zuid Afrika .Groetjes Opa

  2. Wat een leuk artikel en echt mooie foto’s! Zelf winkel ik het liefst bij Zara maar het kan heel erg verschillen ^^

  3. Pingback: Shoplog: Manchester & Den Haag

  4. Pingback: Pictures of last week #11 - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.