27 dagen en 1 uur

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, SerieLeave a Comment

27 dagen en 1 uur.. Zoveel tijd heb ik inmiddels al besteed aan series kijken. Hoe ik dit weet? Je hebt apps waarbij je aan kan klikken welke series en welke afleveringen daarvan je gezien hebt. Heel handig voor mij, aangezien ik soms geen tijd heb om te kijken en dan vergeet bij welke aflevering ik was.

Ik hou dit bij via app de App: ‘Episoder’ op mijn iPad. Voor Android heb je de app ‘Series guide’. 

In totaal 15 series.

Wat ik jammer vind is dat hij ‘The Pillars of the Earth’ niet kent. Dit is een achtdelige miniserie van 8 afleveringen die ongeveer een uur duren. De mini serie’Band of Brothers’ kent Episoder gelukkig dan weer wel.

De serie Once Upon A Time kent hij helaas ook niet, ik kan hem in ieder geval niet vinden?! Jammer, want het is een bekende serie.

De 15 series die ik heb gekeken/nog volg:

 • Arrow
 • Band of Brothers
 • Game of Thrones
 • Homeland
 • Merlin (2008)
 • Pretty Little Liars
 • Reign
 • Revolution
 • Robin Hood
 • The 100
 • The 4400
 • The Originals
 • The Vampire Diaries
 • Under the Dome
 • Vikings

Ik de toekomst ga ik zeker nog schrijven over een aantal van deze series!

 

Lots of love,

Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.