538Koningsdag

ItsRobinEvenementen, ItsRobin 1.0, Persoonlijk4 Comments

Eindelijk was het weer zover, 538Koningsdag! Vorig jaar was het heel leuk. Dit jaar had een vriend bij de staatsloterij ‘VIP’ kaartjes gewonnen en ik mocht mee. Benieuwd hoe het dit jaar was? Lees dan snel verder!
Op 27 maart was de kaartverkoop en binnen 10 minuten hadden we de kaartjes al binnen. Een paar dagen voor Koningsdag hoorde Arjen dat hij 2 ‘VIP’ kaarten van de Staatsloterij had gewonnen. Hij heeft mijn naam opgegeven om met hem mee te gaan. Om half 12 hadden we met de groep afgesproken bij de ingang van de Wilhelminasingel.
IMG_2670
Eenmaal binnen en de Staatsloterij ‘koningsloge’ ontvangen haalden we eerst muntjes en kochten Manuëla en ik Churrios! (Liefdeeee!)
IMG_2672
Vervolgens gingen Arjen en ik een kijkje nemen bij de Koningsloge. Zoals te zien op de foto hieronder stonden we recht voor het podium. Bij binnenkomst kregen we een drankje. Er was ook een VIP deck maar volgens mij mochten wij daar niet op. Moet eerlijk zeggen dat wij het niet geprobeerd hebben omdat in het publiek staan en bij de vriendengroep zijn gezelliger is.
IMG_2662IMG_2679
We gingen met Robin Schulz op de foto en toen zijn we weer teruggegaan. Tussen half 2 en kwart over 2 zou er worden gefilmd dus toen zijn we er ook even geweest. Waylon was toen net bezig en ik vond zijn gitaar zo vet!
IMG_2687IMG_2714
Dit zijn de enige keren dat we bij de Koningsloge geweest zijn. Het was er heel warm omdat de wind werd tegengehouden door het podium en ondanks de eerdere slechte weersvoorspellingen scheen de zon. Ik heb mezelf ingesmeerd, want ik ken mijn huid, maar toch ben ik nog een beetje verbrand. Je kon op het einde van de dag zien waar ik niet gesmeerd had..
IMG_2737IMG_2745
We hebben vrolijk mee gedaan met Gerard Joling, Nielson, Miss Montreal en nog meer. Rond 18.00 uur gingen we eten halen. Eigenlijk niet zo slim om dat rond etenstijd te doen natuurlijk, maar goed. Ik heb een uur(!) in de rij gestaan voor friet. In dat uur ben ik heen en weer geschud en platgedrukt in de rij. Er was zelfs een moment dat ik echt niet meer op mijn voeten stond maar gewoon tegen iemand aangeleund stond. Het was echt niet normaal. Vorig jaar heb ik dit niet meegemaakt maar ik weet wel dat dit toen ook is gebeurd. Hier laat 538 nog een steek vallen. Toen ik mezelf de rij uit had geworsteld stond ik te trillen op mijn benen. Voor volgend jaar moeten ze hier wel echt een oplossing voor bedenken. Desnoods zet je dranghekken neer…
IMG_2735IMG_2744
Na het eten hebben we nog staan springen op Hardwell en ik zelf vond Kensington erg gaaf! Ze zijn echt goed. Het klonk precies als op de radio.

Ondanks het eet incidentje heb ik een erg leuke en gezellige Koningsdag gehad! Of ik volgend jaar weer naar 538 ga weet ik nog niet.

Hoe was jou Koningsdag?

Lots of love,
Robin

4 Comments on “538Koningsdag”

  1. Leuk! Ik ben ooit jaren geleden naar koninginnedag 538 in Amsterdam geweest , was toen ook erg gezellig.
    Dit jaar heb ik gewoon lekker lui gedaan.

  2. omie als ik je een goede raad mag geven als je volgend jaar gaat neem broodjes mee verder ziet het er leuk uit hoor

  3. Pingback: Pictures of Last Week #10 - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.