Back in Port Elizabeth

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika2 Comments

Hi y’all,

Sinds gisteren rond een uur of 2 terug thuis in Port Elizabeth. De 10 dagen reizen waren erg leuk! Ik ben nu bezig met foto’s uitzoeken!

Morgen komt 2015 aan zijn eind en zoals bij veel bloggers zal er bij mij ook nog een overzicht van 2015 komen. 2015 was een mooi jaar met veel hoogtepunten.

Terwijl ik druk bezig ben met de foto’s, blogjes schrijven en af en toe even zonnen (ja, ik moet toch ook een beetje van het mooie weer genieten) heb ik voor jullie een filmpje van een oud-huisgenootje hier. Emma is Zweeds en is hier een maand geweest. Ze heeft een filmpje gemaakt en hij is super leuk geworden!

Emma Blomqvist

Verslagen over hoe de 10 daagse reis was komen er snel aan!

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Back in Port Elizabeth”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.