In de bioscoop: Maart 2018

ItsRobinIn de bioscoop1 Comment

;

De meeste films die genomineerd zijn voor een Oscar zijn nu al wel in de bioscoop verschenen. Dit betekent gelukkig niet dat er in maart een dip is. Ook in maart komen weer veel films uit.

Doordat ik een abonnement heb bij Pathé ben ik wekelijk in de bioscoop te vinden. Ik licht eerst de films uit die ik graag in de bioscoop wil zien. Vervolgens staat er een lijstje met films die ik niet per se hoef te zien maar jij misschien wel!

Bankier van het Verzet

Een Nederlandse film heeft over het algemeen niet mijn voorkeur. Toen ik zag dat Pierre Bokma (vooral bekend van zijn rol in de serie Rundfunk) besloot ik dat ik de film wilde zien. Daarbij vind ik oorlogsverhalen interessant, dus geef ik de film het voordeel van de twijfel. Ik verwacht niet dat de film mij zal verrassen aangezien ze bij De Wereld Draait Door de film al besproken hebben en daarmee ook een groot deel van het verhaal.
Genre: Actie, drama
Speelduur: 123 minuten
Verwacht: 8 maart

Tomb raider

Een rebootfilm van de Tomb Raider film uit 2001. Deze heb ik niet gezien maar staat op de planning om te kijken. Ik weet nog niet of ik dat ga doen voor of nadat ik de reboot versie heb gezien. De films zijn gebaseerd op de videogames die sinds 1996 verkocht worden.
Genre: Actie, avontuur
Speelduur: 122 minuten
Verwacht: 15 maart

Peter Rabbit

De film is gebaseerd op de verhalen van het gelijknamige koning die geschreven zijn door Beatrix Potter. Van wat ik nu heb gezien aan trailers in de bioscoop is het een vermakelijke familiefilm. Eén waarbij je kan lachen. Ik wil hem zien omdat ik er benieuwd naar ben.
Genre: Animatie, avontuur, komedie
Speeltijd: 95 minuten
Verwacht: 28 maart (ook in het Nederlands gesproken)

Hostiles

Toen ik te trailer zag in de bioscoop maakte dit mij nieuwsgierig naar deze film.
Genre: Western, avontuur, drama
Speelduur: 133 minuten
Verwacht: 29 maart

Verder in de bioscoop:

Klik op de titels om naar de trailers te gaan.

 • Death wish
  Gebaseerd op de film uit 1974 en het boek uit 1972. Het gaat over een man die het recht in eigen handen neemt.
  Genre: Actie
  Speelduur: 108 minuten
  Verwacht: 8 maart
 • Les Gardiennes
  Een Franse film. In 1915 worden de mannen naar het front gestuurd en is het aan de vrouwen om het werk op zich te nemen.
  Genre: Drama
  Speelduur: 134 minuten
  Verwacht: 8 maart
 • Strangers 2
  Als je van horror films houd is deze film misschien wel wat voor jou. Het is gebaseerd op ware feiten.
  Genre: Horror
  Speelduur: 85 minuten
  Verwacht: 8 maart
 • Pacific Rim: Uprising
  Hou je van het kijken naar piloten in een robot pak die tegen monsters vechten is deze film voor jou het kijken waard.
  Genre: Actie, science fiction
  Speelduur: 111 minuten
  Verwacht:  22 maart

Welke film wil jij graag zien/ben jij nieuwsgierig naar?

One Comment on “In de bioscoop: Maart 2018”

 1. Ik wil graag Ready player one zien. Ik dacht dat die ook deze maand uitkwam. Al moet ik het boek ook nog eens gaan lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.