Bucketlist: HBO diploma halen

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Bucketlist HBO diploma halen

11 juli 2017 was het zover. Na 4 jaar studeren mocht ik mijn HBO diploma in ontvangst nemen. Het afstuderen was een rollercoaster, but I made it!

De ceremonie

Het was een zonnige dag. Iedereen mooi gekleed en onwijs blij. Mijn glimlach was niet van mijn gezicht af te krijgen die dag. Bij aankomst werd je naam gevraagd en verteld in welk lokaal je werd verwacht na de intro. Je kreeg ook zo’n tof afstudeer hoedje (altijd al willen hebben). Natuurlijk moesten er foto’s gemaakt worden met mijn beste vriendin en gezin. We kregen eerst een drum optreden vervolgens sprak de directeur ons toe. Hierna was het tijd om het HBO diploma te ondertekenen.

Bucketlist HBO diploma halen Bucketlist HBO diploma halen Bucketlist HBO diploma halen Bucketlist HBO diploma halen Bucketlist HBO diploma halenBucketlist HBO diploma halen Bucketlist HBO diploma halen

HBO diploma ondertekenen

Iedereen was werd opgedeeld in verschillende groepjes. Ik kon dus helaas niet zien hoe mijn vriendinnen hun diploma ondertekende. Dit vond ik erg jammer. De groepjes bestonden uit zo’n 7 personen. Een voor een mocht je naar voren komen om eerst een praatje aan te horen van je scriptiebegeleider. Daarna mocht je je diploma ondertekenen. Na een glaasje champagne in het lokaal was er tijd om na te praten in de aankomsthal. Hierna zijn we heerlijk uiteten geweest bij Kookpunt in Bergen op Zoom.

Ik ben heel blij dat ik mijn HBO diploma ‘Bacherlor of Arts in Leisure Management’ heb behaald!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.