Bucketlist: met Manuëla op vakantie

ItsRobinBucketlist, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Weer een vinkje op de bucketlist! Van 11 april tot 15 april 2016 ben ik met mijn beste vriendin Manuëla op vakantie geweest. We waren nog niet samen op vakantie geweest dus dat mocht er wel een keer van komen.

Venetië

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na een zoektocht op internet kwamen we uit bij Venetië. Via Expedia hadden we een hotel en vlucht (met KLM) voor €250,- per persoon. Venetië stond ook hoog op mijn lijstje met steden die ik graag wil bezoeken. Hoe het was kon je al lezen in My Weekdiary #49.

Daarnaast is er ook al een plog online gekomen. Naast Venetië zijn we ook op de eilandjes Murano en Burano geweest. Dit is makkelijk te doen op één dag en met de waterbus.

 

Gondeltocht

Natuurlijk kan je Venetië niet verlaten zonder een gondel tocht te hebben gedaan. Wij hebben hiervoor €35,- euro per persoon betaald. Meer had ik er ook niet aan uit willen geven. Dit hebben we geboekt bij Expedia omdat dit goedkoper is dan bij een opstap plaats opstappen. Op sommige plekken betaal je €100.- dit moet je dan nog wel delen door twee maar €50,- voor een half uurtje in het bootje vonden wij wel te duur. Voorafgaand kregen we ook nog is een rondleiding door een bewoonster die gelukkig niet naar de plekken ging die wij al hadden gezien.

Interrailen

Het reisje naar Venetië was erg geslaagd. Na het afstuderen willen we samen gaan interrailen door Europa en dan sowieso Italië meepakken. Hiervoor zijn we allebei flink aan het sparen. We willen allebei ook graag naar Berlijn maar verder moeten we nog even kijken. In Zuid-Afrika heb ik geleerd dat je niet te ver vooruit moet plannen want je plannen veranderen weer zo snel. Soms wil je ergens langer blijven en soms wil je juist eerder ergens weg. Het interrailen staat ook op mijn bucketlist. Dat ik dit hoogst waarschijnlijk met mijn beste vriendin ga doen vind ik super leuk.

Welke stad wil jij graag bezoeken?

Lees meer over mijn bucketlist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.