Bucketlist: Treinavontuur – Bestemming onbekend

ItsRobinBucketlist, ItsRobin 1.02 Comments

Vorige week woensdag stapte ik met Arjen op de trein, we wisten nog niet waar we zouden belanden. Ik wilde graag eens ‘zomaar’ in een trein stappen en kijken waar je uit komt. Zo bedacht, zo gedaan. Waar het treinavontuur eindigde lees je hier.

Start

Vanaf Bergen op Zoom gingen we naar Rotterdam. Op Rotterdam Centraal voerde we via een lotingssite het aantal perrons in, er kwam dan 1 perron uit en op die trein zouden we stappen. Het werd Amsterdam maar omdat we daar beide al wel vaker geweest zijn besloten we loot spel op Amsterdam Centraal nog een keer te doen. Hier kwam uit dat we in de trein naar Vlissingen moesten stappen. Dit zou te lang duren en we besloten in Den Haag uit te stappen en naar Scheveningen te gaan.

IMG_6214

Scheveningen

Ik was zelf nog nooit in Scheveningen geweest dus na een wandeling over de Pier zijn we bij een strandtent genaamd Peukie gaan zitten. Uit de wind was het heerlijk in de zon. We hebben daar gezeten en gegeten. We hebben ook nog iemand zien bungee jumpen wat mij deed denken aan mijn bungee jump in Zuid-Afrika. Op een gegeven moment zag ik een camera en we vroegen ons wel af waar het voor zou zijn maar we zijn er niet heengelopen. Eenmaal thuis zag ik op NOS de Schevingse pier en veel sporters die naar Rio gaan.. Volgende keer zoeken wij beter op wat er in de stad te doen is als we ergens heen gaan. Een kans op een foto met Epke kan ik niet nog een keer aan mijn neus voorbij laten gaan natuurlijk!

IMG_6210

Het was gek om op het begin in de trein te zitten omdat je toch je eindbestemming nog niet weet. Het was een leuke dag. Als het lukt doe ik dit volgend jaar nog een keer.

2 Comments on “Bucketlist: Treinavontuur – Bestemming onbekend”

  1. Super leuk om te doen lijkt me dat! En Scheveningen is heel erg leuk, ik ben er afgelopen weekend geweest 🙂

  2. Dit wil ik zo graag een keertje doen! Het lijkt me zo leuk om daardoor nieuwe plekken te ontdekken. Scheveningen vind ik ook een heel leuke eindbestemming.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.