Bucketlist: winter Efteling

ItsRobinBucketlist3 Comments

Ik ben ooit, toen ik klein was, wel eens naar de winter Efteling geweest. Ik wist daar alleen niet zo heel veel meer van behalve het kampvuur dat ze altijd hebben. Voor mij was dat dus genoeg reden om het op mijn bucketlist te zetten! Sinds 3 januari kan ik het dan ook van mijn bucketlist afvinken!

Langlaufen

Tijdens de winter Efteling in het parcour van de traptreintjes omgetoverd tot een langlaufbaan. Ik had er eigenlijk helemaal geen zin maar heb het toch gedaan. De dag erna had ik dus spierpijn. Maar het was wel leuk om een keer te doen dus ik heb er zeker geen spijt van dat ik wel ben gegaan. De dag dat wij er waren was het wel echt koud trouwens!

Fijne dag

Een Eigenheymer mag niet ontbreken tijdens een dagje Efteling! Dit is voor mij echt een traditie. Oh ja links onder zie je een stukje van de ‘Ik ben jarig’-button die ik had gekregen. Je kan deze krijgen als je 14 dagen voor of 14 dagen na je verjaardag de Efteling bezoekt (:.

De Efteling is tijdens de kerstvakantie langer open dan 18.00. We hadden alles al gehad wat we wilden doen aan attracties dus besloten we nog even door het Sprookjesbos te lopen. (Ook omdat ik het wilde, haha). Mijn ouders hadden de uitvoering van het sprookje Assepoester nog niet gezien dus dat moest even gebeuren.

Als avond eten gingen we eten bij Polle’s keuken. Ik zei eerst dat ik geen honger had maar uiteindelijk heb ik twee pannenkoeken op. Het was dus een hele fijne dag waar we veel gelachen hebben!

Ben jij ooit de winter Efteling bezocht?

3 Comments on “Bucketlist: winter Efteling”

  1. Wat leuk, volgens mij heeft de winter Efteling wel iets magisch. Alleen ben er zelf nog nooit in de efteling geweest, helaas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.