Bucketlist: Ziplinen

ItsRobinBucketlist, ItsRobin 1.0, Zuid-AfrikaLeave a Comment

In een weekend in oktober gingen we met een groep Nederlanders naar Tsitsikamma. Hier gingen we onder andere ziplinen. Er toen al iets over te lezen in een verslagje over het weekend maar nu volgen er meer foto’s.

Tsitsikamma Falls Adventures

Het ziplinen deden we bij Tsitiskamma Falls Adventures, wat 375 rand kost. Nadat we het tuig en de andere benodigdheden hadden gekregen volgde er een instructie en konden we gaan ziplinen!

S0216473 S0226484

Eerst ging de instructeur die je kon opvangen als dat nodig was. Dan ging de groep en vervolgend kwam er weer een instructeur achteraan. De laatste instructeur hielp dan bij het weggaan en zorgde ervoor dat je goed vast zat.

DSCF6827 S0516875 S0516886

In totaal waren het 8 ziplines en sommige gingen ook over het water heen. Tijdens het ziplinen probeerde ik dan ook wat om mij heen te kijken en van het uitzicht te genieten.

Wat ik ervan vond

DSCF6825

Hoewel het uitzicht en de natuur heel mooi zijn vond ik het niet erg spectaculair om te doen. De meeste lijnen gingen ook niet zo hard. Anderen vonden het dan wel weer heel leuk. Dit kwam denk ik omdat zij het nog nooit hadden gedaan en ik heb het wel een keer gedaan bij een klimbos.

Ben jij wel eens gaan ziplinen? Hoe vond je het of zou je het graag een keer willen doen?

Lees meer over mijn bucketlist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.