Bullet Journal: Januari

ItsRobinBullet Journal1 Comment

Bullet journal: Januari

Voor mijn verjaardag heb ik een Bullet Journal gevraagd. Een Bullet Journal is een boek(je) waar je zelf mee bepaald wat je erin zet. Ik gebruik hem vooral als agenda en om lijstjes in bij te houden. Sommige gebruiken hem meer als dagboek. Hierbij mijn spread van januari. Het thema was: ‘The Greatest Showman’.

Bullet Journal: Januari

De weekoverzichten bestaan bij mij uit 7 dag vakken. Met daarbij een tabel om op te schrijven wat er op tv komt. Dit heb ik gedaan omdat ik best veel programma’s kijk. Ik kan het niet altijd zien als het uitgezonden wordt dus dan kijk ik het terug. Daarbij is er een vak voor ‘Braindump’ en ‘Gratefull for’. Hier heb ik alleen niet zoveel gebruik van gemaakt. Deze heb ik dan ook weggelaten in de volgende maandspreads. De quote’s komen van de film: ‘The Greatest Showman’.
Klik op de afbeeldingen om ze vergroot te zien.

[envira-gallery slug=”bullet-journal-januari”]

Heb jij een Bullet Journal?

One Comment on “Bullet Journal: Januari”

  1. Pingback: Bullet Journal: April | It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.