Bye April, Hello May!

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Ow wauw, april is echt zó snel gegaan. 1 april had ik mijn laatste interview voor het afstuderen en nu is het morgen alweer 1 mei. Ik vertel wat ik deze maand heb gedaan en wat mijn plannen zijn voor mei.

Afstuderen

Ik begin gelijk maar even met afstuderen. Ik vertelde het al een paar dagen geleden in een persoonlijke update. Ik ben wat dingen nog aan het aanpassen voordat ik antwoord ga geven op de onderzoeksvragen. Ik was toch niet helemaal tevreden over sommige dingen hoe het er stond Ik heb een planning gemaakt en wil wel echt mijn scriptie 16 juni inleveren.

Phantasialand

Voor mijn broertje zijn verjaardag zijn we twee dagen naar Phantasialand geweest. We verbleven 3 nachten in een hostel in Keulen. Bij Phantasialand is het tot 15 mei dat je één keer de entreeprijs betaald en vervolgens binnen nog een gratis kaartje kan ophalen voor nog een dag extra! Supertof dus wij zijn twee dagen achter elkaar geweest. Het was ook nog is vrij rustig in het park waardoor we meerdere attracties een paar keer konden doen. Hier verschijnt nog een blogpost over met mijn mening over het park en het hostel waar wij verbleven.

Overig

Natuurlijk ben ik naar de bioscoop geweest. Ik heb onder andere Their Finest gezien, een film die mij nog wel verraste. Verder heb ik gewerkt en deed ik afgezien van aan mijn scriptie werken niet zoveel.

Mei

Mei wordt een maand waarin ik echt nog veel aan mijn scriptie moet doen. Daarnaast moest er een visie artikel geschreven worden en zal ik er waarschijnlijk bij school achteraan moeten dat ik competentie examen 3 kan doen. Als het goed is ga ik naar een bevrijdingsfestival en verder heb ik niet veel plannen.

Wat zijn jou plannen voor mei?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.