Bye February, Hello March

ItsRobinPersoonlijk2 Comments

Februari was een achtbaan maand. Hoogte en ‘diepte’ punten. Hier volgt een samenvatting vanfebruari en mijn plannen voor maart!

Kaarten kopen

2 februari was de kaart verkoop voor Ed Sheeran. Helaas is het hiervoor niet gelukt om kaartjes te krijgen. Daar baal ik heel erg van. Vooral toen ik op 24 februari naar RTL Late Night zat te kijken en Ed begon met Shape of You. Ik doe nu mee aan veel prijsvragen om hopelijk kaartjes te winnen. De kaartjes kopen voor Breda Live voor vrijdag is wel gelukt!

Afsluiten Minor

6 februari had ik mijn portfolio assessment. Dit was een gesprek met mijn twee begeleiders over mijn ontwikkeling in de minor periode van Storytelling & Consumer Experiences. Ik heb de minor afgesloten met een mooie 7,5. Eén van de opdrachten was voor Het Stadshuys in Tilburg. Hier hebben wij met de projectgroep als afsluiting gegeten. Ze serveren er Flammküchen, die heel lekker zijn. Dit lijkt op pizza maar smaakt heel anders. Daarnaast hebben wij met de hele minor groep 9 februari een afsluitfeestje gehouden wat heel gezellig was!

Afstuderen

De Quote of the month: February past ook erg goed bij deze maand. In principe heb ik een Go voor het afstuderen maar het kan nog niet officieel worden ingevuld. Ik heb ‘last’ van prestatiedrang/faalangst waardoor ik écht 16 juni mijn scriptie wil inleveren en 11 juli mijn diploma wil ontvangen. Dit zit er misschien dus niet in, wat ik langzaam begin te accepteren. Het hele verhaal staat uitgelegd bij de blogpost: Afstuderen: Mijn prestatiedrang/faalangst.

Bioscoop

Ik had voorpremiere kaartjes gewonnen voor The Great Wall bij Pathé ArenA. Erg leuk om een keer mee te maken. Hij was in Imax 3D wat ik ook nog nooit had gezien. De bril kregen we gratis met een drankje en popcorn of M&M. Verder zag ik Live by Night wat ik geen aanrader vind. Demain Tout Commence wat zeker wel een aanrader is en Fifty Shades Darker die beter is dan de eerste film. Gisteren avond ben ik naar Lion geweest, deze was genomineerd voor een aantal Oscars maar helaas niks gewonnen. 

De rest van februari

De overige dagen heb ik dus veel aan mijn onderzoeksvoorstel gewerkt. Mijn verstandskiezen moesten getrokken worden dus ik was ook een paar dagen in Zeeland. Daarnaast ging ik op de fiets naar de Ikea, ik wilde nieuwe stoelen en die heb ik meegekregen op de fiets! Verder haalde ik mijn nieuwe bril op.

Andere blogposts:

Maart

In maart ga ik dus echt volop voor het afstuderen zitten zodat het hopelijk mogelijk is mijn scriptie 16 juni in te leveren. Verder heb ik voor maart en april een oppas adresje waar ik erg veel zin in heb. Ik ga naar Evenementcontact dat is een beurs voor de evenementen branche. En 23 maart ga ik naar Waylon in de Mezz! 29 maart komt eindelijk Belle en het Beest in de bioscoop! Kijk er al lang naar uit.

Hoe was jouw maand?

 

2 Comments on “Bye February, Hello March”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.