Bye January, Hello February

ItsRobinPersoonlijk1 Comment

Januari was een fijne maand. Voor mijn gevoel duurde hij wel lang maar ik heb dan ook best veel gedaan. Ik ben naar de winter Efteling geweest, had een bootcamp week op school en moest naar de tandarts.

Vakantie

 

In de vakantie zijn we met het gezin naar de winter Efteling geweest. Verder werkte ik aan mijn onderzoeksvoorstel, vierde ik nog mijn verjaardag voor de familie en ging ik silent disco schaatsen bij Winterland Breda.

Bootcampweek

De eerste schoolweek hadden we een bootcamp week op school. Drie dagen van 9 tot 5 op school. Ik zag er eerst erg tegenop maar achteraf viel het wel mee en was het nog best gezellig. Bij deze bootcamp week kregen we een opdracht van een echte opdrachtgever. We moesten een actie bedenken om op zaterdag uit te voeren. De hele week moesten we vloggen en dit moest ingeleverd worden.

Wandelen

Verder heb ik veel gewandeld met papa en de honden. Ondanks dat het soms koud was, was het wel heel fijn en waren er mooie luchten te bewonderen. Over één van die wandelingen schreef ik een blogpost waar hele mooie foto’s bij zitten: Een (strand)wandeling.

Bioscoop

Natuurlijk ging ik ook naar de bioscoop. Ik ben naar Allied geweest die ik erg goed vond. Daarbij kan La La Land niet ontbreken. Ik vind vooral het camera- en lichtwerk heel goed gedaan maar de hele heisa eromheen snap ik niet. Ik heb betere films gezien dan deze. Ik ben ook naar Brimstone geweest, deze wilde ik heel graag zien en hij heeft mij zeker niet teleurgesteld. Het verhaal pakt je vanaf het begin tot het einde en hij is best spannend! Hiernaast ben ik naar Assassin’s Creed geweest.

De rest van januari

De rest van januari heb ik veel aan het verbeteren van het onderzoeksvoorstel gezeten. Helaas had ik ook een crematie. Afgelopen vrijdag ben ik naar de tandarts geweest omdat een verstandskies door kwam en er zat nog wat tandvlees overheen. Doordat ik hierop bijt met het kauwen ging het ontsteken en moest ik nu echt wel naar de tandarts. Jammer voor mij maar al mijn verstandskiezen moeten getrokken worden.. en daar zie ik erg tegenop kan ik wel zeggen.

Februari

Vandaag (dus nog wel januari, hihi) heb ik een sollicitatiegesprek ergens in Breda en ik hoop dat ik aangenomen wordt. In februari hoop te ik kunnen beginnen met afstuderen maar dit is nog even spannend. Dat betekend dus dat de afsluiting van de minor ook deze maand is. Hiervoor heb ik nog wat eindpresentaties en een eindgesprek. Verder begint de kaartverkoop van Ed Sheeran donderdag en zaterdag voor Breda Live.

Hoe was jouw maand?

 

One Comment on “Bye January, Hello February”

  1. Leuk overzichtje. Geen zorgen maken over je verstandskiezen. Ik weet dat er één van mijn verstandkiezen getrokken moest worden en dat was binnen een minuutje geregeld.

    Ik hoop trouwens dat je kaarten weet te bemachten en vooral voor Ed Sheeran!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.