Bye January

ItsRobinPersoonlijk4 Comments

Oké, wellicht een beetje raar om midden februari nog een blog online te zetten met de titel ‘Bye January’. Maar ik wil graag een kleine recap schrijven van hoe mijn januari was. Dit vind ik leuk voor mezelf om terug te lezen over een (aantal) jaar.

Solliciteren

In februari was mijn laatste werkdag dus ik wilde in januari beginnen met solliciteren. In totaal heb ik er 17 sollicitaties uitgestuurd. Ik heb hieruit één gesprek gehaald bij een recruiters bedrijf. Hier is helaas (nog) niks uitgekomen. Voor de rest heb ik allemaal afwijzingen gehad. Dit heeft verschillende reden waarbij de meest voorkomende gebrek aan ervaring is volgens de werkgever. Wat mij wel opviel is dat ik bijna van elke sollicitatie wel antwoord terug heb gehad. Vaak hoor je dat sommige bedrijven niks laten weten. Dit vond ik dan erg fijn, als dit niet het geval was ging ik er zelf achteraan.

Bullet journal

Januari is de maand waarin ik in mijn bullet journal, die ik voor mijn verjaardag heb gehad, begonnen ben. Ik ben bezig geweest met de indeling en voor de maand januari koos ik voor het thema ‘The Greatest Showman’. Er komen nog blogposten online over mijn bullet journal.

Film

In januari ben ik 10 keer (ja, echt) naar de bioscoop geweest. Ik had wat in te halen van november, oktober en december waarin ik weinig gebruik had gemaakt van mijn Pathé abonnement. Daarbij had ik er nu de tijd voor omdat ik mijn overuren kon opnemen en het ook rustiger was op het werk. De eerste film die ik zag was The Greatest Showman. De eerste keer dat ik deze trailer zag riep ik al: ‘Hier wil ik gelijk heen als hij uitkomt!’. Ik vond hem zo goed dat ik 2 dagen later nog een keer ben geweest (en hem toen nog leuker vond). Verder zag ik in de bioscoop:

  • Jumanji
  • Molly’s Game
  • Call me by your name
  • Darkest hour
  • Earth: Een onvergetelijke dag
  • Three billboards outside Ebbing
  • Maze Runner: The Death Cure
  • All The Money In The World

Thuis zag ik Paddington, Playing for Time en Maze Runner 1 & 2. In totaal zag ik dus 15 films in januari waarvan 1 twee keer.

Overig

Verder werkte ik, kocht ik een tas om al mijn reis patches op te doen, boekte ik een citytrip naar Dublin en knuffelde ik bij mijn ouders thuis met de honden. Oh ja en veranderde mijn kamer indeling, hier komt nog een blogpost over!

Februari

Inmiddels ben ik al in Dublin geweest en ben ik nu bezig met de foto’s uitzoeken en blogposten te schrijven. Hierover dus later meer. Mocht je al foto’s willen zien? Kijk dan even op mijn instagram. Hiernaast ben ik natuurlijk doorgegaan met solliciteren. Helaas wil dit nog niet erg vorderen maar ik ga gewoon door! Ik heb voor mezelf een overzicht gemaakt welke blogposten ik nog wil schrijven en wat ik met mijn blog wil. Ook heb ik een visionboard gemaakt, hierover komt (ook al) binnenkort een blogpost online ;).

4 Comments on “Bye January”

  1. Leuk leuk leuk! Weer een blogpost van jou! En je herinnert er mij even aan dat Maze Runner in bios draait. Dus dank je wel, haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.