De hoogtepunten van 2015

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Ook ik kom er niet onderuit om een blog te schrijven over 2015. Ik deel graag mijn hoogtepunten met jullie! Wat een jaar was 2015. Veel gezien, beleefd en geleerd. Kortom: een jaar om nooit te vergeten.

Het jaar begon op 24 januari met een goed feestje bij Hardwell in Ziggo Dome! Ik heb me erg vermaakt.

tot feb 2015 064

tot feb 2015 104

Eind maart was het tijd voor de Dutch Comic Conference! Samen met Manuëla ben ik daar mee gaan helpen. Onderdeel zijn van de Crew heeft zo zijn voordelen. Op de foto met Giancarlo Esposito, beter bekend als Gustav uit Breaking Bad. Ik ben echt fan van hem als acteur. In The Mazerunner 2 vond ik hem ook erg goed. Hoe het was kan je hier lezen: Vrijwilliger op de Ducht Comic Con

IMG_2257

26 en 27 juni was het weer tijd voor Concert at Sea! Wat een heerlijk festival is dat toch. Heerlijke locatie en sfeer! Verslagjes ervan:
Review: Concert at Sea 2015 vrijdag
Review: Concert at Sea 2015 zaterdag
IMG_3150

IMG_0994

IMG_0992

IMG_3187

Omdat ik in september op stage vertrok naar Zuid-Afrika ben ik met het gezin mee geweest op vakantie naar Frankrijk. Dit was ook erg leuk en fijn. We gingen samen met mijn oom, tante, nichtje en neefje en nog een vriendinnetje van mijn nichtje.

En dan natuurlijk als laatste: Zuid-Afrika. Inmiddels zit ik hier alweer zo’n 4 maanden en ben ik over 3 maanden alweer thuis. De tijd vliegt echt voorbij maar ik heb hier al zoveel dingen gedaan en geleerd (over mezelf). Ik nam hier onder andere mijn eerste tattoo, deed de bungeejump van de hoogste bungeejump brug ter wereld en sprong uit een vliegtuig.

Ervaring van twee maanden stage in Zuid-Afrika
Bucketlist: eerste tattoo
Bucketlist: bungeejumpen
Bucketlist: Skydiven!

04-S0048259

skydive

Ik vergeet helemaal dat ik dit jaar ook mijn P heb gehaald wat natuurlijk ook een mooi hoogtepunt is! Een dieptepunt zou dan wel zijn dat ik nu thuis wel begin te missen. Oh ja, dan vergeet ik toch helemaal dat ik een blinde darm ontsteking heb gehad. Dat is het ultieme dieptepunt van 2015 geweest! Natuurlijk heb ik soms dipjes hier maar ik probeer zoveel mogelijk te genieten. Wie weet wanneer ik terug kom…
Ik heb nog veel meer leuke dingen mogen doen dit jaar maar dit waren toch wel de hoogtepunten!

Wat is jouw ultieme hoogtepunt van 2015? 

Een fijne oudjaars dag en een gelukkig nieuw jaar!
Robin

2 Comments on “De hoogtepunten van 2015”

  1. Ja als je alles zo op een rijtje zet met aftrek van wat minpuntjes, dan kan je maar 1 conclusie trekken ;dit was een geweldig jaar voor jou. Een baie goed jaar zeg maar! En ik hoop dat het nieuwe jaar jou ook weer veel moois gaat brengen. En vergeet niet al je goede herinneringen mee te nemen naar het nieuwe en alle nog volgende jaren in jou leven! De hroeten uut Tholen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.