Een (strand)wandeling

ItsRobinFoto's1 Comment

In Zuid-Afrika ben ik erachter gekomen dat ik een wandeling maken best fijn vind. Genieten van de natuur en de frisse lucht. Na een paar uur aan school werk te hebben gezeten vind ik het dan ook fijn om even met de honden te lopen. Het liefst met gezelschap want twee honden, waaronder één pup die nog niet altijd luistert, is de gaten houden kan best vervelend zijn.

Een voordeel aan Zeeland

Vanaf het ouderlijk huis waar ik vaak nog in het weekend en vakanties verblijf loop je in een half uur naar het strand. Met een ondergaande zon levert dat mooie foto’s op aan zee. Via het bos loop ik af en toe naar het strand om even uit te waaien. Dit zou ik vaker mogen doen want ik doe het niet zo vaak.

Afgelopen weekend hadden we visite en gingen we rond 5 uur nog wandelen met de honden. Dit leverde een paar mooie foto’s op!

[envira-gallery id=”2849″]

Ik kan echt zo genieten van een mooie lucht! Helaas had ik nu mijn camera niet omdat die weer is opgestuurd naar bol.com. Dit is al de derde keer in 1,5 jaar tijd en ik hoop dat ook dat ik het aankoopbedrag terug kan krijgen of een groot deel ervan. Drie keer een olympus camera die gemaakt is voor ‘extreme’ omstandigheden terug moeten sturen vind ik wel heel erg jammer. Ik hoop dus binnenkort een nieuwe camera te kunnen kopen waarmee ik betere kwaliteit foto’s kan schieten. Als ik mijn camera terug heb of een nieuwe heb gekocht wil ik graag naar wat andere gebieden om te wandelen en foto’s te maken.

Maak jij graag een wandeling door de natuur of doe je liever wat anders?

One Comment on “Een (strand)wandeling”

  1. Er is geen betere manier om te ontspannen dan lopen over het strand langs het water, het liefst met je kop in de wind. Het is de manier om je hoofd leeg te maken en op andere gedachten te geraken! En wat dat betreft is Tholen en Zeeland een gezegend land,want water is nooit ver weg. En de Oosterschelde is een goede vriend,die er altijd is en dat is iets om dankbaar voor te zijn! Vind ik dan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.