Een teken van leven.

ItsRobinPersoonlijk7 Comments

Hoe begin je een blogpost nadat je zeker al een half jaar niks meer op blog hebt gepost? Ik heb dus geen idee. Een echt excuus heb ik er ook niet voor. Ik was vrij druk (wie niet..) en had vaak geen energie meer om mijn laptop erbij te pakken. Ik heb in de afgelopen maanden wel tijd gehad om wat te schrijven maar op dat moment had ik er dan even geen zin in door verschillende omstandigheden. Als ik dan wel een keer zin had had ik weer geen tijd dus dat schiet dan ook niet op. Nu kriebelde het echter al een paar weken om aan weer te schrijven (typen). Er is ook zoveel dat ik nog wil delen en vertellen. Dus ik ga nu maar een super kort overzicht geven:

De afgelopen maanden

Na de laatste post op 23 juni heb ik van mijn tijd genoten. Mijn scriptie was ingeleverd en dat voelde erg goed! Ik bedenk mij nu ook dat ik hier dus helemaal niet heb gedeeld dat ik ben afgestudeerd! De uitreiking was super leuk. Ik had een sollicitatie gesprek en kreeg een paar dagen later te horen dat ik was aangenomen bij een werkervaringsplaats bij het Rode Kruis in het 3FM Serious Request team. Voor mij een droom die uitkwam. Enkele dagen daarna ging ik met Manuëla een maand lang interrailen. Hierover komen zeker nog blogpost over online!

Na de interrailreis had ik nog zo’n 1.5 week vrij en daarna begon ik met werken bij het Rode Kruis. Het werken nam een groot deel van de tijd in beslag. Van maandag tot donderdag werkte ik en van vrijdag tot zondag ging ik naar het ouderlijkhuis, sprak ik af met vriendinnen of deed ik het rustig aan. In oktober heb ik een week vrij gehad. Ik ben toen met mijn vader naar een Tropical Zoo geweest om daar te oefenen met fotograferen. Ik ben nog naar Dutch Comic Con geweest en ben bij de Kamer van Koophandel langs geweest (later meer in een blogpost). Verder heb ik tussen het werken door gezellige middagen/avonden gehad met vriendinnen, ben ik natuurlijk naar de bioscoop geweest en ging ik ongeveer om de twee weken naar het ouderlijk huis. In december was daar natuurlijk de actieweek. Dit was onwijs gaaf om mee te maken, mijn ouders en broertje zijn ook gekomen om mij op 24 december op te halen. Op de dagen na de actieweek wilde ik heel graag een blogpost schrijven maar ook de dagen erna zaten vol waardoor het er steeds niet van kwam. Over het werken bij het Rode Kruis voor 3FM Serious Request zal ik nog een uitgebreidere blogpost schrijven. De werkervaringsplaats loopt af op 9 februari voor hierna ben ik nu dan ook aan het solliciteren.

Oh ja, in de actieweek ben ik ook nog jarig geweest! Ik ben 22 geworden en ben wakker gezonden door mijn lieve collega’s. Er is op 22 december wel zo’n 6/7 keer voor mij gezonden dus ik heb mij echt jarig gevoeld ondanks dat het een drukke dag was.

En dan zijn we nu aangekomen in het jaar 2018. Het jaar waarin ik (hopelijk) een nieuwe baan vind, een eigen studio/appartementje, weer heel veel films ga kijken en een bullet journal bij ga houden.

Hoe nu verder

Het voelde zo fijn en goed om dit even neer te kunnen zetten en trouwe lezers die mij niet persoonlijke kennen weer op de hoogte te kunnen brengen. Voor mij was het ook leuk om te zien dat er nog elke dag bezoekers op mijn blog komen. Voornamelijk via Google, dat is een teken dat mij SEO goed is.
Ik wil zeker het bloggen weer gaan oppakken maar ik ga mezelf niet pushen. Ik wil schrijven wanneer ik er zin in heb. Ik barst nu wel van de ideeën en inspiratie dus dat scheelt. Daarbij zal ik de komende maand het ook rustiger krijgen dan de laatste 3 maanden van 2017. Maar er zijn ook andere dingen die ik heel leuk vind en belangrijk vind en waar ik ook mijn aandacht aan wil geven. Het wordt voor mij dus even aankijken hoe ik dit wil gaan doen. Mogelijk is het nog een tijdje stil qua blogposten maar ‘achter de schermen’ ben ik wel bezig met het bloggen.

Tot snel!

7 Comments on “Een teken van leven.”

    1. Bedankt nog Fabian! haha.
      (Ik zie het nu pas. Normaal kreeg ik altijd een mail als ik reacties had. Nu is dat ineens niet meer dus zie het nu pas)

    1. Nog bedankt!
      (Ik zie het nu pas. Normaal kreeg ik altijd een mail als ik reacties had. Nu is dat ineens niet meer dus zie het nu pas)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.