Film review: Inside Out

ItsRobinItsRobin 1.0, Reviews5 Comments

IMG_340815 juli is Inside out (Binnenstebuiten) verschenen in de bioscoop. Ik keek al een tijdje uit naar deze film.

De film is van Disney – PIXAR. De film gaat over het doen en laten van mens en dier. Iedereen wordt geleid door emoties. Disney-Pixar heeft, na mijn mening, de 5 belangrijkste emoties gepakt. : Fear, Sadness, Disgust, Anger en Joy. De emoties wonen in het hoofdkantoor van ‘de geest’. De emoties adviseren je in het dagelijks leven.

In de film volgen we het 11-jarige meisje Riley. Tot dan was haar leven perfect tot dat haar vader heeft een nieuwe baan gekregen in een andere stad. Ze verhuizen naar San Francisco. Joy, de belangrijkste emotie van Riley, probeert alles positief te houden maar er vindt een conflict plaats tussen de emoties over hoe om te gaan met het nieuwe leven.

Ik vond de film erg leuk. Gelukkig verraad de trailer nog niet alles en werd ik dus ook verrast door een gebeurtenis in de film. Gedurende de film leert Joy een belangrijke les die de emoties in het verdere leven van Riley goed kunnen gebruiken.

Als de film is afgelopen blijf dan nog even kijken voor een stukje van de aftiteling. Vond ik ook erg leuk om te zien! Voor de film begon krijg je ook nog de mini-film ‘lava’ te zien. Erg leuk en het liedje maakt me zo vrolijk!

Dit is het nummer. Met beeld erbij is hij leuker maar daarvoor raad ik je aan om naar de bioscoop te gaan!

Ben jij van plan om te film te gaan zien? 

Lots of love,
Robin

 

5 Comments on “Film review: Inside Out”

  1. Leuk concept! Die wil ik ook zien, daarbij ben ik ook gek op animatiefilms. Gewoon al door het creatieve proces wat eraan te grondslag ligt!! Ben je al weer een beetje opgeknapt? Ik hoop het wel!

  2. Pingback: Pictures of last week #19 - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.