Film review: The Longest Ride

ItsRobinReviewsLeave a Comment

Maandag zat ik na 2/3 weken eindelijk weer in de bioscoop. Samen met Manuëla ging ik naar The Longest Ride. Een film gebaseerd op het boek van niemand minder dan Nicholas Sparks. Dan weet je al wel een beetje hoe de film zal verlopen.

Zoals altijd wel met de films van Nicholas Sparks, raakte het me. De film vertelt twee liefdes verhalen. Één van de tegenwoordige tijd, over Luke en Sophia, en één van vroeger, over Ira en Ruth.

De film leert je dat liefde één van de belangrijkste dingen is die een mens nodig heeft en gelukkig maakt. Daarnaast is het geloven in iemand erg belangrijk. Als je in iemand gelooft krijgen ze er meer vertrouwen in en gaan ze er voor, hoe slecht hun leven er op dat moment ook voor staat.

Luke word gespeeld door Scott Eastwood. Je zou toch bijna door het scherm willen om de plek van Sophia, gespeeld door Britt Robertson, in te nemen. Alan Alda vertolkt de rol van Ira. Een man die stapel verliefd wordt op Ruth. Als de Tweede Wereld oorlog uitbreekt vertrekt hij om te vechten. Hij belooft Ruth om terug te komen maar wordt geraakt, dat heeft zo zijn gevolgen.

De film is zeker een aanrader. Er zit humor in en het ontroerd je.

Lots of love,
Robin

Ik wil meer film reviews gaan schrijven maar ben nog erg op zoek naar de juiste manier. Als je tips hebt hoor ik het graag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.