Filmreview: Pitch Perfect 2

ItsRobinItsRobin 1.0, Reviews4 Comments

Om 13.30, 14 mei was het eindelijk zover. Pitch perfect 2. Bella’s are back pitches!
De zaal zat helemaal vol wat de sfeer al gezellig maakte.

De film speelt zich 3 jaar na de eerste film af. Bij het optreden voor de verjaardag van de President gaat het mis. De Bella’s worden gediskwalificeerd van de studententoernooien. Als ze de internationale a capella wedstrijd in Kopenhagen winnen mogen ze weer meedoen. De Bella’s krijgen een nieuw lid en Beca werkt aan haar solo carrière.

Ik vind de eerste film leuker. Bij de eerste film kende ik meer nummers en komen er meer mash-ups in voor. Dit is wat ik zo leuk vond aan de eerste film. In Pitch Perfect 2 is dit minder. Natuurlijk komt het meestvoorkomende onderwerp in films ook aan bod: De liefde. Net als bij de eerste film is dat niet het hoofdpunt. Het gaat nog altijd om het a capella zingen. Ik vin het ook grappig hoe de commentatoren elkaar zo lekker kunnen bestoken met opmerkingen. De Treblemakers zijn ook weer terug te zien!

De recensies in de kranten/sites lopen nogal uiteen. Wat best logisch is omdat deze film echt je smaak moet zijn. Als je deel 1 leuk vind zal je deel 2 ongetwijfeld ook leuk vinden!

Ik kwam er net achter dat ik uit de trailer 2 stukjes niet heb gezien in de film.. Ik zal niet verklappen welke dit zijn maar vind dit jammer. Misschien zijn die scene’s er uiteindelijk uitgehaald maar goed, zoals ik al zei vind je deel 1 leuk dan moet je deel 2 zeker zien!

Ga jij hem kijken? Als je hem gezien hebt ben ik benieuwd naar wat je ervan vond!

Lots of love,
Robin

4 Comments on “Filmreview: Pitch Perfect 2”

  1. Ik zag een trailer langskomen en het leek me inderdaad een vrolijke film. Misschien niet helemaal wat om voor naar de bios te gaan, maar als ie een keertje langskomt, ga ik zeker kijken.

  2. Wat leuk om te lezen! Ik ben na je review nog nieuwsgierig geworden: ben benieuwd of ik juist negatief sta tegenover al die veranderingen of dit juist superleuk vind. Alhoewel ik gok dat ik de film heel leuk ga vinden, omdat ik het eerste deel ook heel tof vond. En wat gek dat sommige stukjes niet in de film terugkwamen… Jammer!

  3. Hmm ik ben ergens wel benieuwd naar deze film maar zou er niet voor naar de bioscoop gaan omdat ik eigenlijk deel 1 helemaal niks aan vond. haha. Je hoort over het algemeen toch best veel positieve reacties over deel 2, leuk om jouw review ook nog eventjes te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.