Films die in januari verschijnen

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Zelf ben ik elke week in de bioscoop te vinden. Handig zo’n Pathé abonnement. Elke maand verschijnen er veel films. Ik heb een selectie gemaakt van de films die uitkomen in januari en die ik graag wil zien.

    

Ik hou van oorlogsfilms. En dit is er één die ik ook echt wil zien. Mede omdat het een waargebeurd verhaal is spreekt het me al erg aan. Unbroken is sinds 8 januari te zien in de bioscopen.

Lucky me! Nog een oorlogsfilm. The imitation Game is ook sinds 8 februari te zien in de bioscopen.

The Theory of Everything is ook weer gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Namelijk dat van Stephen Hewking. De film zal vanaf 15 januari te zien zijn in de bioscopen.

Disney films zijn altijd goed. Ik ben erg benieuwd naar Into the woods. Vanaf 29 januari kan je deze film bekijken in de bioscopen.

De Michiel de Ruyter film wil ik voornamelijk zien omdat mijn vader hierin heeft gefigureerd en ik benieuwd ben of ik hem kan spotten op het grote scherm! Nederlandse films zijn vaak niet goed dus ik vraag me af hoe deze film is. Ik ben in Vlissingen geboren en Michiel ook daarbij vind ik geschiedenis films ook erg interessant. Al weet ik wel dat er soms niet veel van klopt. 29 januari draait Michiel de Ruyter in de bioscoop.

Welke film wil jij graag zien?

 

Lots of love,

Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.