Happy new blog!

ItsRobinPersoonlijk4 Comments

Yeah! I’m back online. Happy new blog en natuurlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar! Nieuw jaar en voor mijn blog betekend dat een nieuwe start. Het is trouwens ook de tweede verjaardag van mijn blog!

Terug van een break

Begin september deelde ik mee dat ik een blog pauze zou nemen. Ik had gezegd dat ik uiterlijk 1 januari terug zou zijn so here I am. Ik ben erg blij met mijn nieuwe lay-out en het nieuwe logo. De afgelopen maanden heb ik goed nagedacht over wat ik op mijn blog wilde hebben. Toch voor een niche kiezen of niet? Ik heb besloten niet voor één onderwerp te gaan omdat ik gewoon over alles wil schrijven wat mij bezig houdt. Dit houdt dus ook mijn studie en straks werk in. Ik heb ook nagedacht of ik een aparte site moest maken voor mijn portfolio en studie/werk-gerelateerde content maar heb besloten alles op één website te houden, lekker transparant.

Alle onderwerpen zijn opnieuw onderverdeeld in categorieën. Alle blogs die voor deze 1 januari 2017 online zijn gekomen staan onder de categorie: It’s Robin 1.0.

De nieuwe lay-out en logo

Het thema waar ik voor gekozen heb heet X en is van Theme.co. Je kan kiezen uit vier thema’s en deze kan je weer aanpassen op eigen smaak. Via het forum kan je vragen stellen als je ergens niet uit komt en dan wordt je prima geholpen. Dit is wel in het Engels.

Voor het logo wilde ik het honden pootje houden. Dieren vind ik leuk en de honden thuis vind ik ook leuk. Wel heb ik er een one liner aan toegevoegd: Make your own story. Ook al zit het soms tegen je kan zelf kiezen hoe je hier mee omgaat en wat je uiteindelijk van het leven maakt! Het is een beetje zoals de cliché: Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen.

Wat kan je verwachten?

Meer artikelen. Momenteel heb ik nog zoveel ideeën in mijn hoofd dat ik wel elke dag iets zou kunnen posten. Maar hier heb ik niet alle tijd voor helaas want ik heb ook nog steeds school. Per week zullen er 3/4 artikelen online komen. Dit kan in de loop van het jaar wel veranderen. Bloggen is een hobby en ik wil graag dat het leuk blijft, het moet geen verplichting worden. Daarbij vind ik dat kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Op de eerste van de maand komt er een nieuwe: ‘in de bioscoop’ online waarin ik vertel welke films er verschijnen in de bioscoop en welke ik graag wil zien. De laatste dag van de maand zal er een ‘Bye [maand], Hello [maand]’ verschijnen. Hierin geef ik een overzicht wat ik die maand heb gedaan en wat mijn plannen zijn voor de komende maand. Een weekoverzicht zal ik niet meer doen omdat mijn weken momenteel niet heel spannend zijn. Ik nu nog druk met de minor bezig en als het goed is vanaf half februari met afstuderen (owmygosh zo spannend!). Verder is de ‘Quote of the month’ terug.

Wat komt er nog meer online?

  • Foto’s en avonturen van Zuid-Afrika. Dit beloof ik al heel lang en dit komt er ook echt nog aan.
  • Film en serie tips/reviews, ook Netflix gerelateerd.
  • Nieuwe reisplannen.
  • Meer muziek gerelateerde content.
  • Ervaringen van evenementen.
  • Verder zal ik ook theorieën/modellen uitleggen die handig zijn in de vrije tijdsbranche.
  • Daarbij zal ik dieper ingaan op Storytelling.
  • Activiteiten/praktijk ervaring voor mijn studie/toekomstig werk.
  • En natuurlijk ga ik door met mijn bucketlist en met persoonlijke artikelen.

Snelle vier maanden samenvatting

Minor Storytelling & Consumer Experiences is interessant, leuk en uitdagend – Thuis in Zeeland een nieuwe hond erbij – Naar Londen geweest – De Harry Potter and the Cursed Child toneelstuk gezien – Nieuwe schoenen – Veel films gezien –  Sparen – Reis plannen – Serious Request 2016 – Jarig geweest (21, yeah).

Hoe is het met jullie?

4 Comments on “Happy new blog!”

  1. Het is leuk om je te volgen ,al zal ik het niet altijd kunnen volgen .en zeker niet als je Engelse tekst gebruikt veel suc66666 groetjes Opa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.