Hello 2015!

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Bron: WeHeartIt

Gelukkig nieuwjaar!

Nieuw jaar, nieuwe kansen en natuurlijk voornemens. Één van mijn voornemen is om te gaan bloggen (alweer). Deze keer wil ik het graag echt volhouden en heb ik er goed over nagedacht waarover ik wil bloggen. Ik heb ook besloten om mijn lifestyle te gaan veranderen. Benieuwd waarom, waarover ik allemaal wil gaan bloggen en mijn wat mijn doelen voor 2015 zijn? Lees snel verder!

Waarom?

In de zomervakantie van 2013 ben ik voor de eerste keer ziek geworden. Eerst dachten we dat het buikgriep was maar ik bleef om de 15/20 min overgeven. Na 3 dagen zijn we naar de dokter gegaan en kreeg ik medicijnen mee naar huis. Voor deze medicijnen bleek ik erg allergisch te zijn. Ik kreeg er een soort spastische aanvallen. Het begon ermee dat mijn ogen omhoog begonnen te draaien. De spieren in mijn lijf trokken samen, vooral bij mij nek. Hierdoor ging mijn hoofd naar achter en kon ik ook moeilijk slikken. Ik had geen controle meer over mijn lijf en dat was voor mij een hele enge ervaring. Ik heb toen nog een week in het ziekenhuis gelegen.

We hoopten natuurlijk dat dit de eerste en laatste keer zou zijn dat ik zo ziek zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval en 19 december 2014 was het de 5e keer… Tussendoor heb ik nog een keer in het ziekenhuis gelegen omdat ik nogal uitgedroogd was. We hebben nu wel medicijnen die redelijk werken maar ook niet optimaal zijn. De dokters weten niet wat het is en waar het vandaan komt. Mama kwam erop om naar een mevrouw te gaan die haar geholpen heeft tegen migraine. Dit wordt een ‘metamorfose massage’ genoemd. Hoe dit in zijn werk gaat leg ik uit in één van mijn volgende blogs. De uitkomst uit de sessie was: dat ik faalangst heb en angst heb voor nieuwe dingen. Dit is gebeurt onbewust in mijn lijf en de spanning bouwt zich dan op. Bij veel mensen komt de spanning eruit in de vorm van migraine maar bij mij dus in de vorm van buikpijn en overgeven. Door al het overgeven en niks eten val ik ook elke keer wel ongeveer 5kg af.

Omdat we nu als het goed is de oorzaak weten van mijn ziek zijn wil ik hier natuurlijk iets aan gaan doen. Ik wil meer mijn gevoelens gaan uiten en dingen delen die ik leuk/interessant vind. En dat wil ik doen in de vorm van een blog. Mijn eigen stukje internet waarmee ik ook hoop andere te inspireren.

Waar ik over wil gaan bloggen:

Ik wil over dingen gaan bloggen die mij inspireren en bezig houden. Ik volg veel serie’s en daarnaast heb ik een abonnement bij Pathé dus zie ik veel films. Verder studeer in Vrijetijdsmanagement en ga ik graag naar evenementen. Dit is over het algemeen wat er op mijn blog zal verschijnen.

Verder wil ik er graag van leren. Feedback is dus erg welkom! Zie je ergens een schrijffout staan of valt jou iets anders op? Meld het dan alsjeblieft! Ik kan er alleen maar beter van worden.

Doelen 2015

  • Stage naar buitenland anders 1 stedentrips en naar Auswitch
  • Filofaxen
  • Uitzoeken wat ik echt leuk vind
  • Conditie opbouwen
  • Veel evenementen bezoeken
  • Niet elke avond op de bank Netflix kijken maar andere dingen doen
  • Meer dingen doen die ik eng/spannend vind

Lots of love,

Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.