Het witte doek: December

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Nog maar een maand te gaan en het is 2016. December wordt een drukke maand maar wel een hele leuke! Qua films komt er niet heel veel bijzonders uit. Gelukkig voor mij, zo mis ik het net wat minder om elke week samen met Manuëla in de bioscoop te zitten.

In the Heart of the Sea

Geschiedenis en geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, ja dan wek je wel mijn interesse!
Vanaf: 10 december

Star Wars: The Force Awakens

Als ik nog in Nederland was geweest had ik alle andere films gekeken om daarna deze in de bioscoop te kijken. Ik weet nog dat ik toen ik klein was alle films wilde zien omdat ik de zwaarden zo leuk vond.
Vanaf: 16 december

Stiekem heb ik al een blik geworpen op de films die in januari uitkomen en tot nu toe zijn dat 4 films die ik wil zien! Ik heb wel wat bij te halen als ik eind maart terug kom naar Nederland.

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.