Het witte doek: Januari

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.03 Comments

Wat later dan normaal maar ik vond dat ik ‘het witte doek’ niet over mocht slaan aangezien er, volgens mij, goede films uitkomen! Natuurlijk komen er nog veel meer films uit maar ik laat de trailers zien van de films waar ik naar uitkijk!

Joy

Met niemand minder dan Jennifer Lawrence! Dat is al een goede reden om de film te kijken vind ik.
Vanaf: 7 januari

The Danish Girl

Een film met Eddie Redmayne, bekend van The Theory of Everything. Ik kwam er achter dat ik hem al ergens anders van kende, een mini-serie: The Pillars of the Earth.
Vanaf: 14 januari

The Revenant

Je hoort iedereen de vraag stellen: Is dit dan eindelijk dé filmrol waarmee Leonardo Dicaprio zijn oscar binnen gaat slepen? Ik ben benieuwd!
Vanaf: 28 januari

 

3 Comments on “Het witte doek: Januari”

  1. Jennifer Lawrence en Bradley Cooper!!! Die gaat op mijn lijstje hoor. Lijkt me geweldig! The Danish girl is ook echt een film waar ik helemaal in kan wegduiken! Mooi verhaal lijkt me. Is hij niet ook van die film dat hij ALS krijgt? Dat is ook al zo’n goede film!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.