Het witte doek: Juli

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Het is weer de eerste van de maand en dus tijd voor: Het witte doek. Welke films verschijnen er deze maand in de bioscoop die ik graag wil zien?
Minions

Niet te missen natuurlijk: De Minions, ze veroveren Nederland. Iedereen is wel gek op ze! Elke keer als ik de trailer in de bioscoop zag moest ik wel lachen.
Vanaf: 1 juli

Magic Mike XXL

En deze mag ook niet ontbreken! De vorige film was misschien niet écht een hele goede film. Ieder meisje smelt bij het zien van alle six-packs.
Vanaf: 2 juli

Inside Out (Binnenstebuiten)

Yes, een nieuwe Disney-Pixar film. Sinds ik de trailer een paar maanden geleden zag wist ik dat ik deze écht moet zien. Ik ben heel erg benieuwd!
Vanaf: 15 juli

Ant-man

Een Marvel film. Manuëla is helemaal fan en ze steekt me beetje bij beetje aan.
Vanaf: 23 juli

Paper town

Tijd voor een boekverfilming van John Green. Ik heb het boek niet gelezen en zag de trailer afgelopen woensdag voor het eerst. Ik weet dat heel veel mensen heb willen zien en het boek geweldig vinden dus ik ben benieuwd.
Vanaf: 30 juli

Vandaag ga ik al naar The Minions en naar de première van Magic Mike XXL in Amsterdam. Yes, ik ga de mannen van Magic Mike zien op de rode loper bij Pathé Tuschinski. Uiteraard horen jullie hier later meer over (:.
Verder zet ik vandaag ook mijn abonnement stop. In Augustus heb ik niet veel tijd om naar de bioscoop te gaan en in september ga ik al stage. Sommige van de films zal ik niet in de bioscoop zien want zonder Pathé abonnement wordt het wel erg duur. Gelukkig bestaan er alternatieven! Ik ga de wekelijkse bezoekjes aan Pathé Breda met Manuëla wel erg missen! Ik blijf wel gewoon door posten welke films ik graag wil zien!

Welke film wil jij graag zien?

Lots of love,
Robin

bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.