Het witte doek: Maart

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

In plaats van maart schreef ik eerst dus februari op, oeps. Tijd voor de films die in de bioscoop komen en die ik graag wil zien in maart.

London has fallen

Een film die waar ik eerlijk gezegd wel een beetje kippenvel van krijg. Dit is maar een film en een beetje to much actie en wat overdreven. Maar na al wat ISIS al gedaan heeft denk ik er bij het zien van de trailer aan. Toch wil ik hem wel zien.
Vanaf: 3 maart

Batman V Superman

Gewoon een lekkere superhelden film.
Vanaf 24 maart

Land of Mine

Als je mij een beetje kent weet je dat ik alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft interessant vind. Bij het zien van deze trailer was ik wel een beetje verontwaardigd. Jongen Duitsers landmijnen laten weghalen omdat Duitsers de vijand waren. Maar wat hebben deze jongens gedaan behalve dat ze Duits zijn? Erg veel hadden ze niet met de oorlog te maken. Maar goed, ik zal eerst de film maar kijken voordat ik echt mijn mening klaar heb.

Sommige zullen zich afvragen waarom het vervolg van Divergent, Allegiant, hier niet tussen staat. Ik moet bekennen dat ik de eerste twee delen, nog steeds, niet heb gezien dus dan heeft het ook weinig zin om deze al te willen zien.

Welke film die uitkomt in maart wil jij graag zien?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.