Het witte doek: November

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.02 Comments

Terug van twee maanden weggeweest: Het witte doek. Hierin laat ik de trailers zien van de films die deze maand uitkomen en die ik wil zien. Een bioscoop kaartje bij The Boardwalk in Port Elizabeth kost R35 (€2,30).  In november komen er maar twee films uit die ik wil zien.

Son of Saul

Vanaf: 5 november
Op YouTube is geen goeie trailer te vinden. Het speelt zich af in oktober 1944 in Auswitz-Birkenau. En ja, als het over de Tweede Wereldoorlog gaat wek je al snel mijn interesse. Tijdens het filmfestival van Cannes won de film 4 prijzen.

The Hunger Games: Mockingjay part 2

Vanaf: 18 november
Deze mag natuurlijk niet ontbreken. De boeken heb ik al gelezen en tot nu toe hebben ze zich er aardig aan gehouden. Ik ben dus erg benieuwd of de film ook echt afloopt zoals in het boek. Toen ik het einde van het boek las stond mijn mond open van verbazing.

Ik had verwacht dat ik wat meer films zou willen zien. Vaak komen er vanaf november tot februari/maart veel films uit die ik dan wil zien maar het valt nu een beetje tegen.
Son of saul draait helaas niet bij de bioscopen hier dus die zet ik op mijn lijstje om te kijken als ik terug in Nederland ben!

Lots of love,
Robin

bron

2 Comments on “Het witte doek: November”

  1. Lijken mij ontzettend spannend Robin, vindt de muziek al geweldig!! Die ga ik ook op mijn verlanglijstje zetten!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.