Hoe nu verder?

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Tja in de laatste My weekdiary gaf ik aan dat er daar een tijdje geen van online zou komen maar er wel ander leesvoer zou zijn. Echter op na 10 augustus kwam er niks meer online. Ik moest zoveel werken dat ik blij was als ik echt even tijd had voor mezelf en had ik geen zin om te bloggen. Ik moet ook toegeven dat ik ook verslaafd was aan een boekenserie en deze toen gelezen heb. Vandaag begin ik weer met school dus hoe ga ik nu verder met bloggen?

Mislukt plan

Mijn plan was om in augustus goed na te denken over hoe ik verder wil met mijn blog en vooruit te gaan schrijven. Zoals hierboven al beschreven is dit niet gelukt door het werken en mijn boekenserie verslaving. Dit plan is dus mislukte

Hoe nu verder?

Ja en dan, hoe ga ik nu verder? Met school begin ik met de een minor wat allemaal weer nieuw is en waarvan ik niet weet hoe druk dit gaat worden. Daarnaast wil ik echt even goed na kunnen denken hoe ik nu verder wil met mijn blog en waarover ik nou precies wil gaan schrijven. Daarom heb ik besloten om tijdelijk te stoppen met blogjes posten. Ik ga een tijdje achter de schermen werken en er zal dus geen content online komen. Tot nu toe heb ik 1 januari in mijn hoofd. Misschien wordt dit eerder maar het zal niet later worden. 4 maanden moet tussen wel genoeg zijn om naast school, werk en andere bezigheden goed na te kunnen denken over hoe ik nu verder wil.

Ik wens fijne maanden toe (sinterklaas en kerst). En hoop jullie weer te zien in 2017!

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Hoe nu verder?”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.