Hostel dichtbij Phantasialand

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Het is alweer twee maanden geleden dat ik met Malik, mijn broertje, twee dagen naar Phantasialand ben geweest. Dit was nog een kerstcadeau en tegelijk zijn verjaardagscadeau.

Twee dagen Phantasialand

We konden twee dagen gaan omdat er een actie was die ze jaarlijks bij Phantasialand houden ‘1 dag betalen is 2 dagen plezier’. Met je betaalde entree bewijs kon je in het park vanaf een bepaald tijdstip bij de kiosk een tweede kaartje gratis ophalen. Het tweede kaartje was nog een paar maanden geldig maar omdat het voor ons wel een stuk rijden is vanuit de provincie Zeeland besloten we gelijk twee dagen achter elkaar te gaan. Over deze twee dagen komt binnenkort nog een blogpost online. Nu eerst tijd voor de accommodatie waarin wij sliepen.

Weltempfänger Hostel

Na wat zoeken naar een slaapplek die redelijk goedkoop was maar wel dichtbij kwamen we via booking.com uit op het Weltempfänger Hostel. Het kostte €167,27 voor een tweepersoonskamer voor 3 nachten. We kwamen op zondag aan en gingen woensdagochtend weer weg. Op maandag en dinsdag zijn in het park geweest.

Nachten: 3
Kamer: 1 tweepersoonskamer
Kostte: €167,27
Plek: Keulen
Rijden naar Phantasialand: ongeveer een half uur.

Het is makkelijk te vinden. Parkeerplek is ook te vinden in de omgeving. Soms moet je wel zoeken en wat straten door rijden maar er is altijd wel ergens een plek. In de straat zelf is het niet gratis parkeren maar in de zijstraten is wel. Onze kamer was goed schoon en het zag er allemaal goed verzorgt uit.

Als je dus op zoek bent naar een goedkope slaapplek als je naar Phantasialand gaat dan is dit hostel prima! Ook als je gewoon graag naar Keulen wilt. Al weet ik niet hoe ver weg het precies is van het centrum want daar zijn wij niet geweest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.