In de bioscoop – 2017

ItsRobinFilm, In de bioscoop2 Comments

De eerste dag van 2017 en dat betekend tijd voor een overzicht van de films die in 2017 uitkomen. Klik verder om een deel van de films te zien die in 2017 uitkomen en die ik graag wil zien of nieuwsgierig naar ben.

Klik op de titels voor de trailers. Van de films die later dit jaar uitkomen in de bioscoop is helaas nog geen trailer. Deze maand komt er geen aparte editie voor de maand omdat de bovenste 4 films de films zijn die ik graag wil zien in januari.

Als je benieuwd bent naar de rest van de films die in 2017 uitkomen kijk dan op Filmvandaag.nl. Ik kijk heel erg uit naar Logan en Beauty and the Beast.

Naar welke film kijk jij erg uit?

2 Comments on “In de bioscoop – 2017”

  1. Ik zag zojuist de trailer van Allied op tv en die lijkt mij echt wel spannend en goed! Daarvoor ga ik wel naar de bios 🙂 Ook Despicable Me 3 en Pitch Perfect 3 lijken mij leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.