In de bioscoop: April 2018

ItsRobinIn de bioscoop1 Comment

In april komt er niet heel veel in de bioscoop wat ik graag wil zien. Er komen maar twee films uit die ik wel in de bioscoop wil zien. Naar één kijk ik al erg lang uit. Door mijn Pathé abonnement ga ik veel naar de bioscoop. Ik laat eerst de films zien die in april 2018 uitkomen en die ik graag wil zien. Onderaan staan films die ik niet per se hoef te zien maar die jij wel graag wil zien.

The Breadwinner

Een oscar genomineerde film die in Nederland pas later uitkomt. De film scoort nu een 7,6 op IMDb. Ik ben dus erg benieuwd naar deze animatie film!
Genre: Drama, familie, animatie.
Speelduur: 94 minuten.
Verwacht: 13 april.

Avengers: Infinity War

De film waar ik het meeste naar uitkijk! Ik heb mezelf zoveel mogelijk proberen af te sluiten van beelden zodat ik echt verrast wordt. Zoveel superhelden in één film, ik hoop dat het goed uitpakt! De kaartjes zijn al gereserveerd :D.
Genre: Actie, avontuur, science fiction.
Speelduur: 155 minuten.
Verwacht: 25 april.

Verder in de bioscoop:

Klik op de titels om de trailer te zien.

 • Lady Bird
  Ook een Oscar nominatie die later bij ons in de bioscoop verschijnt. Het gaat over de relatie tussen een moeder en dochter.
  Genre: Drama.
  Speelduur: 94 minuten
  Verwacht: 5 april
 • Rampage: Big Meets Bigger
  Dieren ondergaan een genetische verandering. Voor mij een beetje een over de top film waar ik echt zin in moet hebben om te kijken.
  Genre: Actie, avontuur.
  Speelduur: 108 minuten.
  Verwacht: 12 april
 • Midnight Sun
  Een tienerfilm waarin een meisje een zeldzame ziekte heeft. Ze kan alleen ’s nachts naar buiten. Op een avond loopt ze haar crush tegen het lijf.
  Genre: Drama, romantiek.
  Speelduur: 91 minuten.
  Verwacht: 19 april.

 

Ben jij een film fanaat?

One Comment on “In de bioscoop: April 2018”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.