In de bioscoop: Februari

ItsRobinIn de bioscoop2 Comments

Februari, de kortste maand van het jaar en Valentijnsdag. Naast dit verschijnen er natuurlijk ook weer nieuwe films in de bioscoop. Het is zeker niet de beste maand wat films betreft. De films die ik wil zien heb ik hier op een rij gezet!

A Monster Calls

Lijkt mij een hele mooie film over de reis naar acceptatie van een moeilijke gebeurtenis in iemands leven. De film is geregisseerd door de regisseur (Juan Antonio Bayona) van The Impossible wat al een hele mooie film is.
Vanaf: 2 februari

The Great Wall

Ik weet nog niet zo goed wat ik van deze film moet denken of verwachten maar wil hem toch zien.
Vanaf: 2 februari

Fifty Shades Darker

Nooit gedacht dat ik hieraan zou beginnen maar omdat ik mee doe aan een film bingo heb ik het toch gewaagd om deel één te kijken. Deel één heeft mij toch nieuwsgierig gemaakt naar deel 2.
Vanaf: 8 februari

Cool girls

Een variant van Mean Girls die leuk is dus deze geef ik ook graag een kans!
Vanaf: 16 februari

Jackie

Jackie verteld het verhaal van de vrouw van John F. Kennedy nadat hij is doodgeschoten. Ik vind dit soort films altijd wel interessant om te kijken.
Vanaf: 16 februari

Welke film zou jij graag willen zien?

2 Comments on “In de bioscoop: Februari”

  1. Je mist ’the space between us’. Mijn overzichtje komt vanmiddag online en daarom weet ik dat toevallig, maar die film lijkt mij echt heel erg leuk. A monster calls ben ik ook wel benieuwd naar.

    1. Die heb ik er bewust niet tussen gezet omdat ik hem niet per se in de bioscoop wil zien hihi. Hier staan echt de films die ik wil zien (:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.