In de bioscoop: maart

ItsRobinIn de bioscoop1 Comment

In maart komen er maar liefs zes films uit waar ik naar uit kijk/nieuwsgierig naar ben. Ik heb ze hier op een rij gezet met nog een paar andere films erbij die jij wellicht wel wil zien maar ik niet geïnteresseerd in ben.

Logan

Aaah, ik kijk al een tijdje uit naar Logan. Ik vind X-men sowieso al heel leuk/gaaf om te zien. De film schijnt goed te zijn dus ik ben erg benieuwd. Ik hoop dit weekend er al heen te kunnen!
Vanaf: 2 maart

Kong: Skull Island

Een nieuwe versie van King Kong. Voor zover de trailer is hij anders dan King Kong van 2005. Ik ben nieuwsgierig wat ze er nu van hebben gemaakt. Al verwacht ik dat de film voorspelbaar is, ik denk wel dat hij leuk vermaak is voor een avondje ontspanning.
Vanaf: 9 maart

Hidden Figures

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal met een flinke dosis girlpower. Hoewel ik verwacht dat de trailer echt al veel prijs geeft waardoor de film voorspelbaar zal zijn. Denk ik dat het verhaal heel mooi is en inspirerend is.
Vanaf: 9 maart

Gold

Gemaakt door de makers van The Imitation Game, wat ik één van de beste films vind die ik gezien heb. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar Gold en verwacht ik dat het een goede film is.
Vanaf: 16 maart

Power rangers

Go, go, power rangers.. Tja, jeugdsentiment! Ik denk niet dat het een hele goede film is maar ben wel erg benieuwd omdat ik de power rangers altijd heel leuk vond toen ik klein was.
Vanaf: 23 maart

Beauty and the Beast

Hoogstwaarschijnlijk zit ik 29 maart gelijk bij Pathé. Ik hoop niet dat hij tegenvalt want ik kijk er echt al lang naar uit.
Vanaf: 29 maart

Verder in de bioscoop

  • Hou je van Nederlandse films en vond je Toscaanse Bruiloft leuk? Dan is Tuintje in mijn hart een film die jij leuk zal vinden! Hij is te zien vanaf 2 maart.
  • Als je warm wordt van de ruimte en buitenaards leven is Life een film die jij waarschijnlijk leuk vind/ nieuwsgierig naar bent. Ik verwacht een standaard verhaal en zal er alleen heen gaan als ik alle bovenstaande zes films gezien heb. Maar iedereen heeft zijn eigen film smaak dus deze is misschien wel de film voor jou om te zien in de bioscoop. De film is te zien vanaf 23 maart.
  • Wil je een avondje ontspannen in de bioscoop en hou je van komedie dan verwacht ik dat Chips een film is waar jij lekker bij kan lachen. Vanaf 23 maart is hij te zien in de bioscoop.

Welke film wil jij graag zien?

One Comment on “In de bioscoop: maart”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.