In de bioscoop: mei

ItsRobinIn de bioscoopLeave a Comment

Mei is een goede film maand. Er komen vier films uit die ik graag in de bioscoop wil zien. Naar één film kijk ik al lang naar uit.

King Arthur: Legend of the sword

Ik hou van mythes en legendes. Door de trailer krijg ik echt zin om de film te gaan kijken. Hopelijk is het dus een goede film!
Vanaf: 4 mei

The Circle

Gebaseerd op het gelijknamige boek dat ik nog niet heb gelezen. Ik heb de regel: eerst de film dan het boek. Ik vind boeken vaak beter dus kijk ik liever eerst de film. Ik ben erg benieuwd naar de film.
Vanaf: 4 mei

A Dog’s Purpose

De trailer heb ik al een aantal keer in de bioscoop gezien en elke keer smelt mijn hart weer. Volgens mij is hij grappig en voor sommige zal het ook een tranentrekker zijn vermoed ik.
Vanaf: 18 mei

Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales

En dan de film waar ik wel het meeste naar uit kijk voor de maand mei: PIRATES, yesh. In Nederland komt hij uit als: Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Ik snap niet waarom de titels anders moeten zijn maar goed.
Vanaf: 25 mei

Dit waren weer de films die uitkomen deze maand en die ik in de bioscoop wil zien!
Welke film wil jij graag zien?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.