In Dublin heb ik…

ItsRobinReviews, Steden1 Comment

Van 11 tot en met 14 februari ben ik in Dublin geweest. We hebben veel geluk gehad met het weer. Het heeft namelijk niet geregend, wat best uitzonderlijk is in Ierland. Alleen op de eerste dag heeft het een klein beetje gesneeuwd. Samen met mijn reisgenoot heb ik veel gezien. In Dublin heb ik:

Veel gewandeld

Dublin is een stad waar veel bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar zijn. Dit vind ik zelf heel fijn. Er is dan ook wat afgelopen in Dublin:

11 februari: 19.052 stappen 11,4 km.
12 februari: 21.409 stappen 12,5 km.
13 februari: 19.766 stappen 12 km

14 februari gingen we weer naar huis dus hebben we niet veel gelopen.

Gebruik gemaakt van mijn nieuwe telefoonhoesje

Voordat ik wegging mocht ik bij hoesjes-outlet een hoesje uitkiezen. Ik heb gekozen voor een leren CaseMe portemonnee hoes in het zwart voor mijn iPhone 5S. Het hoesje is van mooi materiaal en voelt heel fijn aan om vast te houden. Het bestaat uit twee delen: het hoesje zelf en nog een hoes voor je mobiel. Hierin zit magneet waardoor het aan elkaar blijft kleven maar je het ook los kan halen. Dit is makkelijker met bellen, foto’s maken en als je aan het Whatsappen bent op de bank.

 

Het enige wat irritant is, is dat als ik de rits open maak en er geld uit wil halen het pasjes vak rechts open springt. Verder ben ik heel blij met dit hoesje! Ik denk dat hij ook heel fijn is met uitgaan, dan heb ik alles bij mij wat ik nodig heb en hoef ik geen tasje mee te nemen. Ik wil er nog een touw aan vast maken zodat ik hem dan om mijn pols kan dragen.

 

Ze hebben bij Hoesjes-outlet nog veel meer toffe hoesjes voor de iPhone 5. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van dit hoesje.

Veel foto’s geschoten

Ik heb 777 foto’s gemaakt in Dublin (zonder foto’s van mijn mobiel). Wat een mooi getal, haha. We hebben veel bezocht en lekker gegeten! Er staan al foto’s op mijn instagram maar er zullen er nog veel meer verschijnen op mijn blog. Ik ben bezig met de foto’s uit te zoeken en bewerken, dus ze komen binnenkort online!

Stay tuned voor meer Dublin verhalen en foto’s!

Disclaimer: Dit artikel bevat een gekregen product. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

One Comment on “In Dublin heb ik…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.