Inspirerend #1

ItsRobinInspiratie6 Comments

Tijd voor iets nieuws! Ik heb een paar inspirerende artikelen en een filmpje op een rij gezet. Wie weet inspireren of motiveren ze jullie ook!

Annemerel – 27 en single zijn

Annemerel schreef dat het helemaal niet erg is om 27 te zijn en single te zijn. Het is al een wat ouder artikel maar ik vind hem nog steeds goed. Voor veel mensen is het raar als je ‘al’ 27 bent en nog single bent en bij hun past dit niet in het plaatje. Maar wat maakt het uit? Als jij de ware nog niet tegen bent gekomen? Je kan ook echt wel gelukkig zijn zonder partner.
Summer holiday stories: 27 en single zijn (#17)

REISJUNK – Liften naar Iran

Kim Berghout liftte als vrouw alleen naar Iran. Wat ik zo mooi vind is dat ze het echt alleen is gegaan. Als je alleen gaat reizen heb je vaak wel snel aansluiting. Ik zelf zou alleen niet liftend naar een land gaan, daarom vind ik dit wel heel inspirerend!

Ik liftte als vrouw alleen in 8 maanden naar Iran met €5 per dag

Wat ik doe om geïnspireerd te blijven

Sonja van Her Humane Universe schreef een blogpost wel alles waardoor zij geïnspireerd raakt en blijft. Erg leuk om te lezen! Ik haalde er zelf ook wat inspiratie vandaan.

Wat ik doe om geïnspireerd te blijven 

F*ck Trump

Jiami maakt een statement op een hele leuke manier!

Dit was het voor deze keer. Elke keer als ik nu wat tegen kom wat ik inspirerend vind schrijf ik het op zodat ik het met jullie kan delen!

Wat is voor jou inspirerend?

6 Comments on “Inspirerend #1”

  1. Vooral dat filmpje van Jiami is leuk! Ik hou ook echt van TED filmpjes kijken om geïnspireerd te blijven 🙂 X

  2. Wat een leuk artikel! Vooral dat van single zijn op een bepaalde leeftijd boven de 23 is dat heel herkenbaar. Zo stom dat andere zich daar druk om kunnen maken.. Je bepaald zelf wat je wilt en doet.

  3. Pingback: By February, Hello March - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.