Jij bezit de magie om een glimlach te toveren!

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika2 Comments

Waarschijnlijk weet je wel dat ik momenteel stage loop in Zuid-Afrika bij Izizwe Projects. Izizwe Projects is een non-profit organisatie dus draait alles om donaties en sponsor. Ik ben daarom bezig om een fundraising evenement te organiseren om hier geld op te halen voor verschillende projecten van Izizwe, dit zal eind februari plaatsvinden.
Daarnaast help ik ook met het organiseren van het Holiday Program.

Het Holiday Program wordt georganiseerd voor de kinderen van Walmer Township. De mensen in een township zijn arm en hebben krakkemikkige huisjes, soms gemaakt van alleen maar golfplaten. In het slechtste deel moet iedereen een toilet, lees: een emmer in een hokje, delen en hebben zij geen stromend water en elektriciteit.

#holidayprogram #southafrica #izizweprojects #internship

Het Holiday Program wordt georganiseerd met als doel de kinderen van de straat te houden tijdens hun vakantie, zo komen ze minder snel in aanraking met drugs en criminaliteit op straat. Per dag komen er ongeveer 200 kinderen die vermaakt willen worden. Tijdens het Holiday Program is er sport, dans, fun games en arts. Daarnaast verzorgen wij ook een lunch: een boterham met pindakaas, stukje fruit en wat te drinken. Aan het einde van de week wordt er ook speelgoed uitgedeeld. Met alleen al een stuiterbal heb je de magie om een enorme glimlach te toveren op het gezicht van een kindje.

Het Holiday Program zal in december plaatsvinden, dit is dus voor mijn fundraising evenement. Daarom wil ik graag geld ophalen om speelgoed te kunnen kopen om weg te geven. Alle kleine beetjes helpen! Zo is €6,50 ongeveer 100 Rand, hiermee kan ik bijvoorbeeld 10 bellenblazen kopen en bij 10 kindjes een nog grotere lach op hun gezicht toveren.

Holiday program #internship #izizweprojects #southafrica

Ook jij bezit de magie om een glimlach tevoorschijn te toveren!
Mocht je willen doneren kan dit naar mijn rekeningnummer. Zoals al gezegd: alle kleine beetjes helpen, ook die €2,- die jij wel kan missen!

Natuurlijk krijgen jullie foto’s te zien met wat ik gekocht heb en wanneer het gegeven wordt en jij jou magie hebt gebruikt om die vrolijke glimlach tevoorschijn te toveren!

Mijn rekeningnummer: NL14 INGB 0002 1458 93 t.a.v. R van Tilborg.

De kindjes zullen jullie heel erg dankbaar zijn! (En ik ook)

P.s: Ik heb ervoor gekozen om het zo te vragen en niet via een website zoals Dream or Donate omdat er bij die websites een percentage naar hun gaat en dat vind ik zonde. Daarbij heb ik ook geen streefbedrag en ben ik erg blij en dankbaar voor alles wat binnen komt!

2 Comments on “Jij bezit de magie om een glimlach te toveren!”

  1. Pingback: Last week #36: DIY tas, kerstmarkt en Walvissentour - It's Robin

  2. Pingback: Last week #37: Cadeau's kopen, slangen en skydiven! - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.