Kijktip: Break Free

ItsRobinTipsLeave a Comment

Een programma van BNN dat veel indruk op mij heeft gemaakt. Ik was vorig jaar net 2 dagen terug uit Zuid-Afrika toen het programma begon op 31 maart 2016. Break Free begint weer op 16 maart en ik vind het echt een kijk tip.

Break Free

Break Free gaat over jongeren die op reis gaan maar niet meer terugkomen. De jongeren komen niet meer terug omdat ze op een tragische wijze om het lezen zijn gekomen. In Break Free maakt één of maken meerdere familieleden/vrienden de reis die de jongeren heeft gemaakt. Ze komen op plekken waar de dierbaren is geweest. Dit levert mooie verhalen en beelden op.
Op mij maakte dit dus veel indruk omdat ik net zelf zeven maanden op stage was geweest in het buitenland en daar ook had gereisd.

Seizoen 1

Mocht je het eerste seizoen nog niet hebben gezien: op de website van BNN kan je het terugkijken. Het zijn 5 afleveringen die ongeveer een half uur duren. Zo is er een aflevering over Lisanne Froon, zij verdween samen met haar vriendin in Panama. Waarschijnlijk zal het altijd een raadsel blijven wat er is gebeurd. Door middel van de afleveringen leer je de persoon een beetje kennen en leef je mee met de familie/vrienden.

Seizoen 2 is vanaf 16 maart te zien op NPO3 om 21.00.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.