Last week #23:Verrassing, Efteling en nieuw header

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk3 Comments

Maandag dus weer tijd voor een weekoverzicht. Ik heb het een andere naam gegeven omdat ik Pictures of last week niet leuk meer vond. Voortaan heet het ‘Last week’ en daarachter wat steekwoorden. Deze week werkte ik nog, werd ik volledig verrast, ging ik naar de Efteling en knutselde ik wat met photoshop.

Maandag

IMG_3490

Maandag heb ik gewerkt vanaf 13.00 en ’s avonds at ik met mijn ouders en broertje op het werk (:. Ik at een boluspannenkoek! Yummie.

Dinsdag heb ik niks gedaan behalve werken en ik heb die dag helemaal geen foto’s gemaakt.

Woensdag

IMG_3493

Voordat ik moest gaan werken keek ik nog snel in de Large. Ik vind deze items zo leuk! Ze hebben ook iets met De Kleine Zeemeermin erop, die is ook heel nice!

Donderdag

IMG_3503

Donderdag was mijn laatste werkdag voordat ik naar Zuid-Afrika ga. Toen we bijna klaar waren met schoonmaken kwamen er ineens nog collega’s aanfietsen die niet hoefde te werken of al eerder klaar waren. Ze zeiden dat ze voor werkbespreking kwamen en ik geloofde het. Ik bleef met de gedachte dat ik dan nog even afscheid kon nemen en ik reed met een collega mee naar huis…. Bleek dat ze het voor mij waren gekomen! Echt onwijs lief en ik had het totaaaaaal niet aan zien komen. Iedereen heeft in de kaart geschreven en geld gegeven zodat ik er wat leuks van kan doen.

Vrijdag

Vrijdag

Tijd om mijn visum op te halen! Deze meeuw was met zijn voeten aan het trappelen. Zo denken de wormen dat het regent en komen ze naar boven. Superslim. Ik vond het grappig om te zien en toen ik mijn visum ging aanvragen was hij dat ook al aan het doen! Nu heb ik geen idee of het dezelfde meeuw was maar ik moest lachen toen ik het zag, haha. Na Den Haag ben ik naar Breda gegaan. Er draaide geen leuke film in de bioscoop die ik nog niet had gezien. Daarom ging ik met Manuëla bowlen. We hebben gezellig bijgepraat en we hebben allebei twee keer gewonnen :D.

Zaterdag

Zaterdag

Tijd voor de Efteling! Het was lekker weer en ook erg druk! Ik ben dat helemaal niet gewend omdat ik meestal de dagen zo kies dat het niet zo druk is. Ondanks de drukte was het erg gezellig en vloog de dag voorbij. In de Pirana kreeg ik een golf over me heen. Ik had met mezelf afgesproken om te blijven zitten en niet op te staan voor de golven. Het gevolg.. heel mijn rug en broekje aan de achterkant zeik nat ;P. Maar met het weer was het snel weer droog. ’s Avonds was de sfeer erg gezellig. Ik krijg met al de lichten en attracties een kermis gevoel.

Zondag

Zondag

We waren laat thuis dus ik sliep uit. Verder heb ik blogs bijgelezen en speelde we Kolonisten van Catan. Daarnaast maakte ik de nieuwe header/logo. Het is het pootje van Sem. Een goede pootafdruk met stempelkussen lukt niet dus hebben we de poot gescand. Aan de hand daarvan heb ik het overgetrokken. Ik vind hem zelf erg leuk!

Wat vind jij van de nieuwe header? Is hij niet te leeg?

Lots of love,
Robin

 

3 Comments on “Last week #23:Verrassing, Efteling en nieuw header”

  1. Niks meer aan doen ,zo laten ..Ik kijk uit naar je stukje in Thoolse bode ,van daag of morgen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.