Last week #24: Efteling en ‘uit swaai feestje’

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Iets later vandaag dan normaal. Ik was gisteren zo moe dat ik het vandaag in elkaar zet en online zet. In last week vertel ik hoe de afgelopen week voor mij was.

Maandag en dinsdag

Euhm.. tja.. Vorige week maandag lijkt al zo lang geleden.. Ik weet al niet eens meer wat ik gedaan heb maandag en dinsdag dus het zal niet bijzonder geweest zijn. Ik denk dat ik Lost afkeek. Iets actiefs was het in ieder geval niet.

Woensdag

woensdag

Weer naar de Efteling! Dit keer met collega’s/vrienden. Het was een hele lange maar leuke dag. Veel gelachen en het weer was prima.

Donderdag en vrijdag

Donderdag sliep ik uit en hielp ik thuis een beetje mee. Vrijdag ben ik naar de kapper geweest. Ik heb er weer een stukje af laten knippen. Op de foto’s van woensdag en zaterdag/zondag kan je het verschil wel zien.

ZaterdagZaterdag

Rond 4 uur kwamen mijn vriendinnen. We hebben buiten gegourmet en zijn daarna door gegaan naar de braderie in Tholen. Het was een leuke avond en ga deze meiden echt missen de komende maanden!

Zondag

zondagGisteren kwam de familie langs voor het ‘uit swaai feestje’. Manuëla was er ook omdat ze zaterdag niet kon maar gelukkig zie er der dinsdag nog! We gaan in Breda uit eten. Mama en Malik hadden ze tuin leuk versierd! Helaas heb ik er verder niet aan gedacht om foto’s te maken. Best schandalig, niet?

Vandaag komt er nog een vriendin langs en ga ik mijn koffer zo ver mogelijk inpakken… Wat een opgave is dat… Dinsdag ga ik dan ’s avonds met Manuëla uit eten. Woensdag ga ik nog bij opa en oma lang en nog iets doen (hier komt nog een blogpost over maar ik ga het nu nog niet delen). En dan is het donderdag zo ver! Ik heb er zin in maar vind het ook erg spannend! Gek idee dat ik volgende week mijn week overzicht schrijf als ik in Port Elizabeth zit.

Heb jij nog leuke plannen deze week of moet je alweer naar school/werk?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.