Last week #25 Inpakken, afscheid en Zuid-Afrika

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Inmiddels zit ik nog maar 3 dagen in Zuid-Afrika en voelt het al alsof ik hier al een maand zit alleen dan nog niet alles weet te vinden ;P. Koffer inpakken was nogal een gedoe maar het is gelukt (:

Maandag & dinsdag

IMG_3612

Maandag zijn Fabiënne en Arjen langs geweest om afscheid te nemen en het was erg gezellig. Dinsdag heb ik al een deel van mijn koffer ingepakt en ’s middags ging ik richting Breda. Manuëla en ik hebben bij ’t Hart lekker gegeten.

Woensdag

woensdag

Ik pakte mijn koffer verder in met Sem erbij. Ze snapte er niet zoveel van, haha. Verder ging ik nog naar Den Haag.

Donderdag

Donderdag

Donderdag was het zover. Ik pakte de laatste spullen in en ’s middags gingen we naar Schiphol. Malik duwde het karretje met mijn koffer en tassen. Rond kwart voor 7 hadden we het afscheid achter de rug en gingen we door de tassen controle heen. Op naar Zuid-Afrika!

Vrijdag

Vrijdag

In het tweede vliegtuig, de langste vlucht, hadden we een schermpje waarop je films kon kijken, kon zien waar je was en nog wat andere dingen op kon doen. Vanuit het huis hebben we uitzicht op het strand. ’s Avonds zijn we met een groep van 17 uit eten geweest.

Zaterdag & zondag

ZaZo

Zaterdag zijn we naar een winkelcentrum geweest. Ik heb handdoeken en een strandhanddoek gehaald ;P. ’s Avonds speelden we kingsen en sommige hielden marshmallows boven de kaarsen.

Zondag zijn we naar het strand geweest (10 min lopen). In het huis hangt de tekst van de foto.

Dit was mijn ‘last week’. Vandaag heb ik de eerste dag dus ik ben erg benieuwd!

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.