Last week #26: Walmer, cheetah aaien en safari

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika2 Comments

Hi! Het is alweer maandag dus tijd voor ‘Last Week’ waarin ik vertel hoe mijn week is verlopen. Deze week was een opstart week voor stage in Port Elizabeth. Door de weeks in het voornamelijk stage. Dit weekend hebben we een braai gehad en zijn we met de groep naar Kragga Kamma geweest. Door de WiFi wilde de foto’s niet laden dus vandaar dat het later online staat!

Maandag

Maandag

We kregen door Lungi (hoop dat je het zo schrijft) een rondleiding door Walmer Township. Er kwam al eerder een blogpost online met foto’s.

Dinsdag

Dinsdag

De eerste kantoor dag! Met Martijn hebben we besproken hoe alles gaat en welke opdrachten en projecten er allemaal zijn. Van het kantoor is het ongeveer 5/10 minuten lopen naar ons huis. Daarnaast hebben we een auto opgehaald, wat ons wat meer vrijheid geeft.

Woensdag en donderdag

Woensdag heb ik de dag voornamelijk thuis doorgebracht en aan het stageplan gewerkt. Donderdag zijn we weer naar kantoor geweest om nog wat dingen te bespreken.

Vrijdag

Vrijdag

Een vrije dag, beetje uitgeslapen en daarna lunchen bij Barney’s Tavern. Vervolgens gingen we door naar een winkelcentrum waar ik nog wat dingen moest halen die ik nodig had. ’s Avonds hadden we een braai bij het andere huis omdat er iemand jarig was geweest. Een braai is eigenlijk gewoon een barbecue. Het was een gezellige avond!

Zaterdag

Zaterdag

Ik kwam rond 12 uur mijn bedje uit en ’s middags zijn we naar de kust geweest. Het was er erg mooi. Het blijft gaaf om het water omhoog te zien spatten langs de rotsen. ’s Avonds waren we uitgenodigd bij nog een braai. Het was bij een heel luxe huis. Enorm verschil met de township.

Zondag

Zondag

Om 9 uur ging de wekker want we gingen naar Kragga Kamma Game Park. Als de foto’s eindelijk willen laden komt er nog een plog online. De wifi is erg slecht op het moment. Ik heb een cheetah geaaid en de safari zelf was erg leuk! Het duurde twee uur. We gingen met een tour mee en we konden met alle (inmiddels 18) in een grote jeep. Daarna zijn we nog met een aantal uit eten geweest bij Boomtown.

Deze week wil ik graag proberen om mijn stageplan af te krijgen. Donderdag ga ik helpen op een crèche en zaterdag gaan we naar een wedstrijd van Ajax Cape Town.

Lots of love
Robin

2 Comments on “Last week #26: Walmer, cheetah aaien en safari”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.