Last week #31: Toms uitdelen, Oktoberfest en tattoo

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk6 Comments

Maandag, volgens mij de meest gehate dag van de week, wat betekend weer tijd voor een ‘Last week’. Een leuke week waarin ik TOMS hebt uitgedeeld en mijn eerste tattoo heb laten zetten!

Maandag

Maandag

Tijd om TOMS uit te delen! Het was erg leuk en om mooi om de TOMS uit te mogen delen. Het artikel kan je hier lezen.

Dinsdag

Dinsdag

Kantoordag! Heerlijk in de zon naar kantoor lopen. Verder werden Maliks keelamandelen geknipt. Ik had via Greetz een ballon met foto gemaakt en als verrassing naar huis gestuurd. Het gaat nu goed met hem. Hij heeft nog wel last van zijn oren en slikt nog pijnstillers maar het gaat de goede kant op!

Woensdag

Woensdag

Na weer een dagje kantoor gingen we ’s avonds uit eten bij Cubata. Er werd gezegd dat je hier hele lekker spareribs kon eten en mijn huisgenoten wilde dat graag uitproberen. Ik bestelde een halve kip die erg lekker was maar het lekkerste waren de frietjes. Heerlijk knapperig, yummieeee.

Donderdag

Donderdag

Na het sportprogramma te hebben gedaan samen met twee vrijwilligers van Izizwe Projects, waar ik onder andere WC tikkertje en fopbal heb gespeeld. Ging ik nog even met Emma en Evi naar het strand… Mezelf goed insmeren en gaan. Er waren nog wat kraampjes met souvenirs en ik heb een canvas doek gekocht voor R100 (€6,50). Op het strand kwam er ook ineens een krab voorbij wandelen. Aan de andere kant miste hij 2 poten dus hij strompelde een beetje. Terug thuis keek ik of ik verbrand was.. en jawel… mijn bovenrug was erg verbrand. Ik snapte eerst niet hoe dit kwam maar even later viel het kwartje. Tijdens het sportprogramma had ik een topje aan gehad met een lage uitsnede op de rug.. toen had ik er niet aan gedacht om mijn rug in te smeren. Weer wat geleerd!

Vrijdag

Vrijdag

Een rustige dag achter de rug. Ik schreef onder andere mijn blogpost over bungeejumpen. ’s Avonds keken we met het huis Pitch Perfect. Terwijl we die aan het kijken waren zag ik op Facebook voorbij komen dat er een toneelstuk komt van Harry Potter… het achtste deel. Samen met Lisa en haar vriend ga ik er heen als we kaartjes kunnen krijgen! Wel pas volgend jaar september maar dat maakt me niet uit. Ik wil het echt zien omdat ik erg benieuwd ben hoe ze dit op toneel gaan brengen.

Zaterdag/zondag

Zaterdag

Er zat een zwerver in onze vuilnis te zoeken naar eten. We waren aan het twijfelen of we er wat van moesten zeggen of niet. We besloten het niet te doen omdat hij de vuilniszakken weer netjes dichtmaakte en er dus geen bende van maakte. We hebben wel is gehad dat de zakken opengescheurd waren en het wel een bende was. ’s Middags liet ik mijn tattoo zetten. Ik schreef een blogpost over of het pijn deed en wat het voor mij betekend. Rond 4 uur gingen we naar Oktoberfest. De rugby wedstrijd van Zuid-Afrika tegen Nieuw-Zeeland werd hier getoond. Helaas verloren de springbokken net. Ik ben tot ongeveer 11 uur gebleven. Helaas ben ik door mijn eigen schuld mijn portemonnee kwijt geraakt. Gelukkig zat er alleen geld in (zo’n 500/600 rand wat ongeveer 35/40 euro is) en geen pasjes. Het is dus geen ramp en dat geld kan ik ook echt wel missen.

Zondag heb ik rustig aan gedaan. Gewerkt aan mijn blog en Expeditie Robinson teruggekeken.

Hoe was jou week? 

Lots of love,
Robin

6 Comments on “Last week #31: Toms uitdelen, Oktoberfest en tattoo”

  1. Geweldig wat je weer hebt gedaan Robin, ik vind het zo indrukwekkend, dat ik het zeker nog terug lees!! Fijn om te zien dat je het gezellig hebt, lekker frietjes en ijsjes gegeten.
    Wat ’n belevenis Robin en je schrijft je verhalen fantastisch! Pas goed op jezelf en vooral blijf genieten!!! Doeiiiiiii groetjes, Thea

  2. Wat heb je toch veel gedaan deze week! Wat fijn dat je zo betekenisvol werk doet daar. Super lijkt me dat. Dat neem je mee voor de rest van je leven! Ik hoop dat je broertje snel weer beter is! Maar vast wel 🙂 en al helemaal met zo’n lieve ballon! 😀 Wat een zielige krab! Bijzonder om te zien lijkt me. En ik moest stiekem van binnen een beetje lachen om het verbranden, ik heb dat ook altijd! Dan denk ik nog zo goed bezig te zijn, vergeet ik toch altijd een essentieel element haha. Die frietjes zien er trouwens verrukkelijk uit!

    1. Haha, ja.. dat verbranden blijf ik houden. Smeer ik me overal in dan verbrand ik alsnog op de gekste plekken… Oren, oogleden of net bij de randjes niet goed ingesmeerd.

  3. Koop een hoed met brede rand en draag die als het zonnig is, daarmee voorkom je verbranding van oren, neus, oogleden e.d.

    1. Ik heb er zo één! Helaas waait het hier eigenlijk altijd wel en dan ook net zo hard dat hij afwaait. Wel bedankt voor de tip 😉

  4. Ja lastig, dan zou je er een moeten met een stormbandje. maar ik weet niet of die er zijn. Of anders een tropenhelm, zo een die kuifje droeg:zie Kuifje in Afrika. Of gewoon simpel een pet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.