Last week #33 Helpen crèche, sportschool en Addo

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Afgelopen week hielp ik in de township mee bij een crèche, ik ging naar de sportschool (huh, ik?) en ik ben voor de tweede keer naar Addo geweest!

Maandag

Maandag

Ik hielp mee op bij Sinethemba. De ‘lerares’ van de oudste was er deze week niet omdat ze één keer per maand een week naar school gaat. De dag ervoor had het heel erg veel geregend dus we waren benieuwd wat we aan zouden treffen. Op één plek was het vloerkleed echt heel nat. Als het zoveel heeft geregend komen er vaak niet veel kinderen. Er waren dus ook veel minder kinderen dan normaal. Mijn hulp was niet echt nodig eigenlijk. Normaal worden de kinderen in drie groepen opgedeeld, deze keer bleven ze allemaal bij elkaar.

Dinsdag

Dinsdag

3 november was de dag waarop ik precies 2 maanden geleden vertrok. Ik mocht weer een envelop open maken van het thuisfront. Ik ben trouwens verhuisd van kamer en heb nu alles gelijk opgehangen. Ik zal daar binnenkort is foto’s van maken! Verder werkte ik dinsdag op kantoor en aan mijn blog.

Woensdag

Woensdag

De dag dat ik twee maanden in Zuid-Afrika was en dat mijn artikel over mijn ervaringen van hier online kwam. De wonderen zijn de wereld nog niet uit want ik heb hier een abonnement op de sportschool genomen. Echt nooit gedacht dat ik dat zou doen. Ik wil graag mijn conditie verbeteren.

Donderdag

Vrijdag

Ik voelde me vrijdag niet zo lekker en heb de halve dag nog geslapen. ’s Avonds was er vuurwerk vanaf het strand. Blijkbaar kon je dat die dag zelf kopen om het dan ’s avonds af te steken. Het was voor een nationale dag vanuit Engeland maar ik ben de naam kwijt.

Zaterdag

Zaterdag

De wekker om 6 uur omdat we rond 7 uur al onderweg gingen naar Addo. Woensdag komt de PLOG ervan online met meer foto’s en verhalen!

Zondag

Zondag

Een treurige dag. Voor het eerst ging er iemand naar huis. Emma heeft een maand vrijwilligerswerk gedaan voor Izizwe Projects en zat ook bij mij in huis. Ze komt uit Zweden. Het was zo raar om afscheid te nemen. Over twee weken gaat Kimberly naar huis en dat is helemaal raar want zij was er al voor mij dus ik weet niet beter dan dat ze er is.

Deze week gaan we weer sporten en vrijdag rond 6 uur ’s ochtends gaan we richting Coffee Bay.

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Last week #33 Helpen crèche, sportschool en Addo”

  1. Ahww, lijkt me altijd naar als iemand weer vertrekt. Je trekt toch zo lang met elkaar op. Eigenlijk is jouw leven nu gewoon ook daar. Lijkt me zo bijzonder om mee te mogen maken! Ik ben heel benieuwd naar je Addo blog! Goed joh dat je naar de sportschool gaat! Toppie! 😀 Altijd goed om aan je conditie te werken! En verder hoop ik dat je je weer goed voelt! Dat vuurwerk zag ik op Snapchat ook bij veel reisbloggers voorbij komen. Vorige week was er een travelbloggers event in London, vandaar. Grappig!

    1. Ja klopt, mijn leven is nu echt hier! Ik mis thuis ook niet echt erg omdat je zo makkelijk contact hebt via Whatsapp en Skype. Vanavond weer naar de sportschool, denk dat ik maar carnavalsmuziek opzet tijdens het sporten vandaag. Maak ik 11/11 toch een beetje mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.