Last week #34 Mooie luchten, pannenkoeken en Coffee bay

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika8 Comments

Tijd voor weer een Last Week, weer wat later dan normaal. Deze keer omdat ik in een weekend ben weggeweest en geen puf meer had om het zondag avond nog in elkaar te zetten en maandag werkte de WiFi niet mee. Benieuwd naar wat ik deze week heb gedaan?

Maandag

Maandag

Lekker een rustig thuis werk dagje gehad. Ik kon het weer is niet laten om een foto van de lucht te maken.

Dinsdag

Dinsdag

Jaaa, nog een foto van de lucht. In het echt zag het er wel mooier uit! ’s Avonds hadden sommige na het eten nog honger en besloten ze rond 10 uur nog even pannenkoeken te gaan bakken. Daar lustte ik ook wel een stukje van!

Woensdag

Woensdag

Ik bracht weer een dag op kantoor door en ’s avonds toen we op weg gingen naar de sportschool was de lucht echt zo mooi roze!

Donderdag

Donderdag

’s Ochtends onderweg naar John Masiza voor het sportprogramma. Blijken de kids examens te hebben maar ze konden wel even mee. Ze waren niet erg blij met ons omdat de kinderen op het sportveld erg veel lawaai maakten en de klassen ernaast waren al wel bezig met examens. Het sportprogramma duurde dan ook maar een half uurtje. Daarna ben ik met Evi boodschappen gaan doen en zijn we langs een restaurant geweest waar ze ook wel is feestjes geven. Dit wordt erg waarschijnlijk de venue voor het fundraising evenement. ’s Avonds had ik erg last van buikpijn en als je dan geen kruik bij hebt moet je creatief zijn. In de waterkoker zat nog warm water wat ik in de fles heb gedaan.

Vrijdag

Vrijdag

Om 4.30 ging mijn wekker. Pijnlijk vroeg maar veel geslapen had ik toch al niet. We vertrokken om 5.30 naar Coffee Bay met een groep van 13 personen. Op Google Maps staat aangegeven dat het ‘maar’ 6,5 uur rijden is. Wij hebben er uiteindelijk 9 uur over gedaan, met verkeerd gereden en tussenstops. Het uitzicht en het leven is daar heel anders maar daarover later deze week meer 😉

Zaterdag en zondag

Zaterdag

Zaterdag gingen we Hiken naar the Hole in the Wall. De hike was best zwaar maar wel heel erg mooi! Ik had donderdag hike schoenen gekocht omdat dit fijner en steviger loopt. Ik ben er erg blij mee. Ik vind hike schoenen vaak wat lomp en lelijk maar deze vind ik niet lelijk, wel een beetje lomp maar dat komt omdat ze zo groot zijn. Oh, ja en zaterdag ochtend kreeg ik het pas te horen van Parijs, er was maar beperkte WiFi op de plek waar we zaten. ’s Avonds kwam ik erachter dat ook in Beiroet en Libanon aanslagen waren gepleegd. Het is zo erg dat er geen woorden voor zijn.

Zondag zijn we teruggereden naar huis en toen hebben we er zo’n 8 uur over gedaan. We hebben dus eigenlijk 2 dagen in de auto gezeten maar het was het meer dan waard maar dat vertel ik dus later deze week 😉

Deze week staan er veel leuke dingen op de planning. O.a donderdag eindelijk naar het laatste deel van The Hunger Games!

Wat ga jij deze week doen?

Lots of love,
Robin

8 Comments on “Last week #34 Mooie luchten, pannenkoeken en Coffee bay”

 1. Dat was weer een druk weekje! Hmmm lekker pannenkoeken! Coffee bay was dan een eind weg, maar gelukkig wel de moeite waard, dus! Tof die wandelschoenen! Ik heb ook wandelschoenen en dat merk je echt wel qua stevigheid tijdens het wandelen! Ik ben benieuwd naar je ervaringen met Coffee bay! Slim die geimproviseerde kruik! Erg he van Parijs en de andere aanslagen. Ik heb er een paar nachten van wakker gelegen.. bah. wat zijn er vreselijke mensen op de wereld.

  1. Ik heb gisteren het interview van RTL late night van die vier vrienden die erbij waren en het overleefd hebben gekeken. Was er echt een hele tijd stil van… En dan gisteren avond weer Nederland-Duitsland dat is afgelast en vliegtuigen noodlandingen gemaakt. Gelukkig zijn er ook nog goede mensen op de wereld.

 2. Zo Robin dat was weer ’n druk weekje, je maakt prachtige foto’s de luchten zijn zo mooi!!
  Fijn dat je nu wandelschoenen hebt, word je ook niet zo snel moe denk ik. Dat was een stevige pannenkoek, krijg er ook zin in haha. Akelig hoor in Parijs, iedereen is van slag geweest, maar niet te lang bij stlstaan!! We moeten door met ons leven en proberen positief te blijven!!
  Veel plezier de rest van de week, doeiiiiiiiiii tot de volgende keer!!

  1. Het maakt niet zoveel uit wat voor schoenen je aan hebt qua moeheid haha. Een steile berg op en ik was echt aardig moe! Wel loopt het steviger en glij ik minder snel weg.
   Dankjewel!

 3. Ja Parijs was verschrikkelijk, ik weet niet hoe men dat daar beleefd, want het is voor hun een toch wel ver van je bed show. Hier was het het gesprek van de dag en dat dagenlang. Met talloze extra journaals. Het begint hier wat weer betreft eindelijk herfstweer te worden, met vanavond en vannacht volgens de verwachting een storm! De laatste blaadjes zullen nu van de bomen waaien, denk ik.Ik wens je nog een goede tijd daar en vind het steeds leuk om je belevenissen te lezen op je blog!

  1. Wij leven in het huis eigenlijk met allemaal Nederlanders dus in het huis speelt het wel heel erg. Maar de bevolking zelf heeft wel andere dingen om zich druk over te maken. In de sommige townships is het niet veilig en voor hun is het hier al een kwestie van overleven. Ik zit momenteel lekker buiten te werken, het is niet te warm nu maar echt prima om buiten te zitten!

 4. Ohja, donderdag komt hungergames uit! Ik ben zo erg benieuwd naar het allerlaatste deel. Maar weer prachtige foto’s! Zo te zien is het daar nog echt prachtig weer.

  1. Jaa, gisteren kaartjes besteld en morgen avond naar de bios, so excited! Ik heb al wel de boeken gelezen dus weet hoe het afloopt als dit hetzelfde gaat als in het boek. Het weer wordt hier steeds mooier en warmer maar soms waait het echt heel erg hard dat het niet lekker is om buiten te zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.